Uğurlu Oryantasyon

Uğurlu Oryantasyon

10.09.2018 10:58:02

Silivri UĞUR Temel Lisesi, 1. Kademe öğrencilerine yönelik Oryantasyon Eğitimini başlattı.

Silivri Özel Uğur Temel Lisesi, okullar açılmadan Oryantasyon Eğitimini başlattı. Uğurlu öğrenciler, okulda bir araya gelerek yeni 2018-2019 eğitim-öğretim yılına erken başladı.

“BİR İLK'İ GERÇELEŞTİREREK FARKINDALIĞI ARTIRACAĞIZ”
Söz konusu uygulama hakkında gazetemize açıklamada bulunan Silivri Özel Uğur Temel Lisesi Müdürlüğü yetkilileri şu bilgileri verdi: “Silivri UĞUR Temel Lisesi olarak bu sene 1. Kademe öğrencilerimize okullar açılmadan önce oryantasyon eğitimini başlatarak bir ilki gerçekleşirdik. Uzun bir yaz tatili ardından okullar açılmadan önce yapılacak bu çalışma hem öğrencilerimizde hem de velilerimizde farkındalığı artıracaktır.
Genellikle YKS hazırlık sınıflarına yapılan dersler bu sene 9. ve 10.sınıf öğrencilerimize oryantasyon dersleri olarak yapılmaktadır.
Buradaki amaç; yeni öğrencilerimizin okula uyumunu sağlamak, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle tanışmalarına, Uğur eğitim sistemine ve lise kademesine geçişlerine yardımcı olmaktır. Eğitim günde 4+2 olarak tasarlandı. 3 Eylül Pazartesi günü başlayan oryantasyon derslerine katılımın bu kadar yoğun olması bizleri ve değerli velilerimizi çok mutlu etti. Uğur Eğitim Kurumları olarak 2018 -2019 Eğitim Öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyoruz.

2019 YKS İÇİN GÜN BUGÜNDÜR!
Uğur Eğitim Kurumları olarak 25 Ağustos`ta yaptığımız Uğur Tanı Sınavı ile 12.sınıf öğrencilerimiz 2019 YKS'ye hazırlık startı verdi. TYT ve AYT kapsamında yapılan derslerimiz tüm yıl gerçek YKS'ye kadar devam edecektir. 11.sınıflarımız da bu hazırlığa ikinci hafta katılarak sürece dahil oldular. 11. sınıf öğrencilerimizin, geçen sene sonunda yapılan mesleki eğilim testleri ve birebir rehberlik görüşmeleri sunucunda okumak istedikleri bölüm ve üniversite için hedefleri oluşturulmuştu. Bu kapsamda yapılan değerlendirmeler sonucunda hedeflerimize ulaşmada akademik başarının artması için derslere başlanmıştır. Kısacası tüm öğrencilerimiz uğur eğitim sistemi içinde yer almaktadırlar. Bu Uğurda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Okul setleri dağıtıldı
Sonraki » Silivri'den

YORUM YAP