Temurci: Sizlerin kıymetini anlamayan kaybetmeye mahkumdur

Temurci: Sizlerin kıymetini anlamayan kaybetmeye mahkumdur

2.07.2016 11:31:17

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, aralarında AK Parti Silivri Teşkilat Başkanı Turan Kurtarmış'ın da bulunduğu İstanbul'un 39 ilçesindeki Teşkilat Başkanları ve 961 AK Parti Mahalle Başkanıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve geçmiş dönem AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da hazır bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen iftar programına, İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ali Rıza Yapar, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Cihan Öztunç, İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftcioğlu Başer, İl Dış İlişkiler Başkanı Dr. Fatih Tuna, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. AK Parti Silivri Teşkilatlanmadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Turan Kurtarmış ve Mahalle Başkanları; İstanbul İl Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen, İstanbul teşkilatlarının mahalle başkanları ile gerçekleştirilen iftara katıldı. Açılış konuşmasını İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan'ın yaptığı programa İl Başkanımız Selim Temurci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş da katılanlar arasındaydı. İl Başkanı Selim Temurci, iftara iştirak ederek mahalle başkanlarının Ramazanını ve yaklaşan Kadir Gecelerini kutladı.

TEMURCİ: BİZİM ÜLKEMİZ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR
AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda AK Parti İstanbul Mahalle Başkanlarına seslenen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Ayların sultanı Ramazan'da sizlerle aynı sofra etrafında bizleri buluşturan Mevla'ya şükürler olsun. İstanbul'da 961 mahallemizin gönül erleriyle birlikte olmak, onların getirdiği selamı İl Başkanlığında hissetmek hepimizi motive ediyor. Hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Sizler teşkilatlarımızın kılcal damarlarısınız. Sizlerin kıymetini anlamayan siyasi anlayışlar kaybetmeye mahkumdur. İstanbul'da mahalle dendiğinde düşünmemiz gerekiyor. Anadolu'daki bazı ilçelerden daha fazla nüfus mahallelerde sizlere emanettir. Eğer mahallede kazanırsak tüm İstanbul'da kazanacağımızdan şüphemiz yok. İstanbul'da zafer bizim olursa, Türkiye'de kazanacağımızdan da şüphemiz yok. Onun için sizler bizim davamızın, ideallerimizin mahallelerde emanet edildiği en üst mercilersiniz” dedi.
İl Başkanı Dr. Selim Temurci, sözlerine şöyle devam etti: “Bizim ülkemiz için hayallerimiz var. İdeallerimiz var. Hayalleri ve idealleri olmayan milletler kaybetmeye mahkumdurlar. Birileri bizim hayallerimizle hep dalga geçtiler ve AK Parti'yi küçümsediler. Birileri bu ülkenin tankını, tüfeğini, denizaltısını, gemisini yapmasını hiçbir zaman istemedi. Birileri bizim bu ülkeyi yollarla, köprülerle, havaalanlarıyla, metrolarla yeniden inşa edeceğimizi hayal dahi edemedi. Birileri kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Dünya 5'ten büyüktür' diyeceğini hayal dahi edemedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevine girdiğinden bu yana hangi süreçlerden geçtiğine, hangi kirli senaryolarla yıpratılmak istendiğine hepimiz şahidiz. Bizler hayallerimizi gerçekleştirdikçe, mahallelerden başlayan bu motivasyonu İstanbul'un her noktasına taşıdıkça onlar kaybedecektir. Millet ve ideallerimiz kazanacaktır. Ümmetin umudu AK Parti kazanacaktır. Bu galibiyetin temelinde de sizlerin çalışmaları vardır. Hepinize teşekkür ediyorum ve yürekten sizleri selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun.”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP