Silivrispor Pazar’a hazır

Silivrispor Pazar’a hazır

26.09.2016 07:18:45

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor yeni sezonda liginin ikinci iç saha maçında Rize temsilcisi Pazarspor karşısında üç puan için sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Ümraniyespor ile penaltılarda elenen Silivrispor kendi evinde Pazar günü saat 16.00'da oynayacağı Pazarspor maçına hazır. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı ve hakemin oyunun sonucuna etki ettiği Düzcespor maçını 1-0 kaybetmesinin ardından evinde oynadığı ikinci lig maçında Silivrispor Dersimspor'un 1-0 ile geçmişti. Ardından oynadığı ilk kupa maçında Edirnespor'u 1-0 ile geçen Silivrispor, deplasmanda Bodrumspor'a 2-0 yenilmişti. Ligin dördüncü hafta maçında Rize temsilcisi Pazarspor maçından da üç puan bekliyor.
Grubunda oynanacak olan 4.hafta müsabakası için hazırlanan Silivrispor'da defans oyuncu Bülent Demir ile forvet oyuncusu İsmail Düzgün bu önemli iç saha maçında takımdaki yerlerini alamayacak oyuncular. Önceki gün yapılan idmanın ardından Pazarspor maçının ideal on biri şekillendi. Teknik patron Sertan Güriz nezaretinde kendi sahasında ikinci maçına çıkacak olan Silivrispor'da tek hedef iç sahada puan kaybetmeden yoluna devam etmek. Rize temsilcisi Pazarspor ile oynanacak olan maç Pazar günü Silivri Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak.
Engin AKIN

YORUM YAP