Engin Akın

Silivrispor nefes almak zorunda

Belki de yıllar sonra düzenli bir çıkış yakalayacağımız yönetim ile yol alcağız. Kimin ne olduğu, ne düşündüğünden ziyade bizlerin neler yapabileceği önemli aslında.

Geçmişte Beşiktaş FEDA demiş ve bunda da bir nebze olsun başarılı olmuş ve sonrasında gelen bir şampiyonlukla çekilen taraftar eziyeti son bulmuştu.

Aynı durum bizim için de geçerli. Ümit Kalko Başkan'lığındaki yeni yönetim ile bizlerin de biraz feda etmesi şarttır ki bunca borcun azılması ve bitirilmesi konusunda.

Kulüp çalışanları alacaklarının bir kısmını feda etti ve kalan alacaklarını da peşin aldı. Aldıkları para ilaç oldu bayram öncesi ailelerine.

Şimdi feda etmesi gereken ilçe esnafımızdır. Biraz esnaf, biraz da yönetim feda ederek sağa sola olan borçlar kapanacaktır. Kimse kimsenin hakkına tecavüz etmeden tamamen gönül rızasıyla feragat edilerek kapanacak tüm borçlarımız.

Ümit Kalko'lu yeni yönetim tüm samimiyetiyle borçların ödenmesi yolunda adım atarken esnafımızdan da karşı adımın atılması ilçeye destek niteliğinde olur.

Emekçiler ve esnaf borçlarının ardından da devlete olan borçların yapılandırılmalarının ödemeleri de zamanında yapıldı mı o zaman başarı kendiliğinden gelecektir.

Borcu olmayan bir kulüp hasreti içinde olan bizler aslında geleceğimiz üstüne konan ipotekleri bir bir el birliği ile kaldırmış olacağız.
Öyle ya, benim ve benim gibilerinin çocuklarının üstünde var olan ipoteği kaldırma noktasında yardımcı olamazsak kıyıda köşede dedikodu yapanlardan ne farkımız kalacaktır.

El birliği ile Kalko ve yönetimini desteklemeliyiz.
En azından borçların ödenmesi noktasında samimiyetlerini ortaya koydular.
Bizler de biraz samimi olalım ve feragat edelim.

YORUM YAP