Silivri SİAD’tan moral ziyaretleri

Silivri SİAD’tan moral ziyaretleri

22.08.2016 10:36:47

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Hakan Kocabaş Başkanlığında Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz terör saldırısının ardından Kaymakamlık, Emniyet ve Jandarmaya moral ziyaretleri gerçekleştirdi.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi Hakan Kocabaş Başkanlığında Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Emniyet Müdürü Hakan Er ve Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan'ı ziyaret ettiler.

BEKARLAR'A TEŞEKKÜR
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'a ziyaretlerini dernek yönetimi resmi internet sitesinden paylaşırken düşüncelerini şöyle yansıttı: “Devletimizin her daim yanında olduğumuzu gösterirken, onun Silivri'deki temsilcisi Kaymakamımız Faruk Bekarlar'ı da ziyaret ederek kendilerine de bir kez daha bunu belirtmek ve hain saldırı sırasında göstermiş olduğu hizmete teşekkür etmek istedik.
Devletimizin her temsilcisinin de Kaymakamımız kadar dirayetli ve büyük Türk Milletine yakışır vaziyette görev yapacağına inancımız vardır.
Bizlere ziyaretimiz sırasında vermiş olduğu şevk, heyecan ve önerileri aynı heyecanla ülkemiz için hissetmek geleceğimizin aydınlık olduğunu gösterdi. Her şerden bir hayır doğarmış. Bu hain işgal girişimi olmasa belki birbirimizi hala anlamıyor olacaktık. Aslında bir olmak, birlik olmak ne güzel bir şey. Sevmek, sevilmek ne güzel şey. Devletin müşfikliğini, vatandaşın sahiplenmesini hissetmek ne kadar güzel. Güzel günler yakın hem de “Belki yarın, belki yarından da yakın”…”

EMNİYETE BAŞSAĞLIĞI VE TEŞEKKÜR
11 Ağustos 2016 Perşembe tarihinde de Silivri SİAD Başkan ile yöneticileri ilk defa, bir defada 50'ye yakın şehit veren Polis Teşkilatının ilçemizdeki temsilcisi Emniyet Silivri Müdürü Hakan Er'i makamında ziyaret etti. Buradaki ziyarete derneğin resmi internet sitesinde şu ifadelerle yer verildi: “Tarihinde ilk defa, bir kerede 50'ye yakın şehit veren Polis Teşkilatımızın ilçemizdeki temsilcisi Emniyet Müdürümüz Hakan Er'i makamında ziyaret ederek, hem başsağlığı, hem de çalışmaları için teşkilatı adına kendisine teşekkür ettik.
Silahlı Kuvvetlerimiz 15 Temmuz sürecinde önemli bir sınav vermiştir. Vatanını seven ve canını verebilecek kadar ülkesine aşık Silahlı Kuvvetlerimize sonuna kadar desteğimizi veriyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.”

“SİLAHLI KUVVETLERİMİZE DESTEĞİMİZ VE GÜVENİMİZ TAMDIR”
Aynı gün SİAD Başkan ile yöneticileri Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin Jandarma Kuvvetini ilçemizde temsil eden Jandarma Komutanımıza da ziyarette bulundu. “Milletimizin, Peygamber Ocağı olarak adlandırdığı, kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin Jandarma Kuvvetini ilçemizde temsil eden Jandarma Komutanımıza ziyarette bulunduk. Her kurumda hainlerin olabileceğini, dernek yönetimimizin vatanını seven askerlerimizin yanında olduğunu ve bu süreçten en az hasarla çıkılabilmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerimize çok iş düştüğünü vurguladık. Evlatlarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz, belki de tek kurum olan Silahlı Kuvvetlerimize desteğimiz ve güvenimiz tamdır.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP