Silivri’nin ilk asansörlü üst geçidi hizmette

Silivri’nin ilk asansörlü üst geçidi hizmette

25.12.2020 11:12:23

1 Kasım'da imalatına Karayolları ile Silivri Belediyesi'nin başladıkları ilçemizin ilk asansörlü üst geçidinin açılışı iki ay tamamlanmadan bugün gerçekleştirilen törenle hayırlı, uğurlu olsun temennileri eşliğinde gerçekleşti.

Silivri Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına 1 Kasım 2020 tarihinde başlanan asansörlü üst geçit tüm yönleri ile tamamlanarak bu sabah saatlerinde düzenlen törenle hizmete açıldı.

24 Kasım'da üst geçit kullanıma açılırken Başkan Volkan Yılmaz, asansör kısmının da yılbaşına kadar tamamlanacağı sözünü vermişti. Yeni yıla sayılı günler kala Silivri'nin ilk asansörlü üst geçidi hizmete açıldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti ile MHP Meclis Üyelerinin iştirak ettiği açılış töreni salgın tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımla gerçekleşti.

YILMAZ: HİZMETLERİMİZ ‘KİMSELER' DEĞİL, ‘HERKES İÇİN' OLMAYA DEVAM EDECEK

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, önemi üzerinde durduğu kentin iki yakasına erişimde güçlük çeken engelli bireylerin ihtiyaçları öncelik alınarak hayata geçirilen asansörlü üst geçit projesi açılışında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yola çıktığımız ilk günde dediğimiz gibi; hizmetlerimiz ‘kimseler' için değil ‘herkes için' olmaya devam edecek.

“ASANSÖRLÜ ÜST GEÇİDİMİZ SİLİVRİ'YE HİZMET EDECEK”

Silivri'mizin çok büyük ihtiyacı olan, Kuzey ile Güneyini bir ‘Berlin duvarı' gibi ortadan ikiye bölen D-100'ün üzerine Karayolları ile Silivri Belediyesi olarak ortaklaşa yaptığımız asansörlü üst geçidinin açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz.

Projemiz asansörlü bir yaya üst geçidi olarak Silivri'ye hizmet edecek. Burayı engelli kardeşlerimiz, yaş almış büyüklerimiz, elinde pazar sepeti, çocuk pusetiyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadınlarımız kullanacak.

“SİLİVRİ'YE HİZMET AŞKIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ SÜRÜYOR”

İlk gün söylediğimiz gibi; Silivri'ye ayak bastığımızda dağlar, tepeler bize ova, denizler dereler de yol oluyor. Silivri'ye hizmet aşkımız ilk günkü gibi sürüyor. Aşkla, sevgi ile heyecanla Silivri'de çalışma gayretimiz devam edecek.  

YILMAZ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu üst geçitte emeği geçenler var… Başta Karayolları Genel Müdürlüğümüz, Birinci Bölge Müdürümüz Turgay Çolak'a, bu proje konusunda beni hiç yalnız bırakmayan, yatırımın ivedilikle yapılmasına katkı sunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yapımda en küçük ayrıntısına kadar emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

“İNŞALLAH İBB'NİN ÜST GEÇİDİ DE EN KISA SÜREDE TAMAMLANIR”

İnşallah Silivri'nin ihtiyacına cevap verecek İBB'nin yaptığı üst geçit de tamamlanır en kısa sürede. Silivri'ye hizmet eden ve taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum.”

AÇILIŞI BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİLER

Başkan Volkan Yılmaz, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, meclis üyeleri ile birlikte kurdele kesiminden sonra, hayırlı olsun temennileri eşliğinde üst geçit asansörünü kullanarak karşıdan karşıya geçtiler.

Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Küçük mucizeler…

YORUM YAP