Silivri’nin gururları şampiyonlukla döndü

Silivri’nin gururları şampiyonlukla döndü

1.06.2016 10:05:13

Uzman eğitimci Yavuz Ergen'in önderliğinde Adana'daki yarışma için hareket eden Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcularından Volkan Yavuzaslan ve Hasan Hüseyin Akkaş, Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan ile birlikte Adana'dan madalyalarla geri geldi. Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasına katılmak üzere Adana'ya giden sporcularımızdan Volkan Yavuzaslan 1 altın ve 1 bronz madalyasını alırken Hasan Hüseyin Akkar ise yarışmalarda 2 altın madalya aldı. Yarışmaların ardından bir açıklamada bulunan uzman eğitimci Yavuz Ergen açıklamasında; “Türkiye Özel Sporcular Atletizm şampiyonasında 2 sporcu ile 2 branşta yarıştığımız müsabakalarda Volkan Yavuzaslan ile bir altın ve bir bronz aldık. Hasan Hüseyin Akkar ile de 2 altın madalyamızı aldık. Her iki sporcumuz bu yarışmalarda sezonun en iyi müsabakalarını çıkardılar.

VOLKAN, İTALYA YOLCUSU
Ayrıca sporcumuz Volkan Yavuzaslan aldığı bu derecelerle İtalya'da yapılacak olan Avrupa Down Sendromlular Atletizm Şampiyona'sında ülkemizi temsil etme hakkını da elde etmiştir. Bizlere her zaman destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın Faruk Bekarlar'a, Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Bora Balcıoğlu'na, SİAD Başkanımız Sayın Hakan Kocabaş'a, İnci Aydar ablamıza ve Hüseyin Dertop abimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız ve bizleri destekliyorsunuz” dedi.

TANJU ÇOLAK'TAN SPORCULARIMIZA DESTEK
Milli futbolcu ve gol kralı Tanju Çolak bir proje için Adana'da yapılan yarışmaları izledi. Yarışmaların ardından Silivrili sporcular ve hocaları ile birlikte fotoğraf çektirerek sporcularımızın başarılarının devamını diledi.
Engin AKIN

YORUM YAP