“Silivri merkezden ibaret değil” demişti!

“Silivri merkezden ibaret değil” demişti!

21.05.2020 15:16:46

Silivri'yi yönetirken bu şehrin merkezden ibaret olmadığın anlayışını gözeteceğini adaylık sürecinden bu yana dillendiren Volkan Yılmaz, yönetim şeklini de buna göre sürdürürken ilçemizin en uzak mahallelerinden de takdir görüyor.

Birinci yılın sonunda tüm olumsuzluklara rağmen ilk günkü heyecanla Silivri çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın gayreti muhtarlar nezdinde de takdir görüyor.

ASLİ GÖREVLERİ DIŞINDA HER ALANDA ETKİN MÜDAHALE

Sadece belediyenin asli görevleri değil eğitim, salık ve tarımda yerel yönetim olarak etkin bir müdahale ile hizmet kararlılığı ortaya koyan Yılmaz'a muhtarlar teşekkür ederek karşılık verdi.

ERGİN: İHTİYAÇLARI İLETMEMİZ YETERLİ OLUYOR, ÇÖZÜM SAĞLANIYOR

Akören Muhtarı Hüseyin Ergin, konuyla ilgili paylaşımında “Köyümüzdeki vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaçları tek tek belirleyerek Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a iletmemiz yeterli oluyor. Başkanımız her türlü ihtiyaç ve taleplerimizi yerinde inceleyerek çözüm sağlıyor” dedi.

BİLGİÇ: İŞTE FARK BU

Çayırdere Muhtarı Doğan Bilgiç de şu paylaşımı yaptı: “Silivri Belediyesi Volkan Yılmaz Başkanımız Çayırdere mahallesi çiftçilerimize tohumluk arpa, dar gelirliye büyük baş hayvan, yetiştiricilerine 100 balya saman hibe edecektir. Bir yıllı aşkın muhtarlığımda ayrım yapamadan hizmet eden Başkanımız Volkan Yılmazı gördüm bir de meralara hazine arazilerine sahip olmaya çalışan, daldan dala atlayan devşirme siyasetçileri gördüm aradaki fark işte bu…”

AKTAŞ: SİLİVRİ MUTLU, KÖYÜMÜZ MUTLU

Yolçatı'nın genç muhtarı Samet Aktaş da Yılmaz'ın çalışmaları ve bölgesine hizmetlerinden dolayı memnuniyetini şu şekilde ifade etti: “Bu sabah Silivri Belediyesinden arayarak “Muhtar köyünüzde hayvancılıkla uğraşıp saman ihtiyacı olan var mı?” dediler. Var dedim ve gelip tespit ettiler. 3 kişiye saman desteği olacak. Köyümüze yapmış olduğu sayısız hizmetlerin yanında şimdi de saman ve arpa tohumu desteğiyle çiftçi ve hayvancımızın yanında olduğunu göstermiştir. Katkılarından dolayı köyümüz adına değerli Başkanımıza sonsuz saygılarımı sunarım. Mutlu Silivri mutlu köyümüz…”

GİRGİN: KÖYÜM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Küçük Kılıçlı Muhtarı Engin Girgin de Silivri Belediyesi ve Başkan Bey'e teşekkürlerini şöyle paylaştı: “Silivri Belediyemizden arandım. Köyümüzdeki küçük hayvancıların tespiti ve kontrolü için bilgi aldılar. Arpa Tohumu Desteği için gerekli duyuru daha sonra yapılacak ve çok kişiye arpa tohumu (ücretsiz) dağıtılacak fakat saman desteği için küçük hayvancılarımızı belirledik.

Köyüm adına Belediye Başkanım Volkan Yılmaz' a teşekkür ediyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP