Şehit Olcay Özkan Okulu velilerine seminer

Şehit Olcay Özkan Okulu velilerine seminer

23.10.2019 12:19:27

Şehit Olcay Özkan İlk ve Ortaokulu'nda “Çocuklardaki Psikolojik Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlara E.F.T Duygusal Özgürleşme Teknikleri ile çözüme yönelik yaklaşımlar!” konulu seminer düzenlendi.

Şehit Olcay Özkan İlk ve Ortaokulu'nda Veli Akademileri Projesi kapsamında 21 Ekim 2019 tarihinde “Çocuklardaki Psikolojik Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlara E.F.T Duygusal Özgürleşme Teknikleri ile çözüme yönelik yaklaşımlar!” konulu seminer düzenlendi. Konuşmacı olarak Modern Enerji Eğitmeni Hülya Şamhili ve asistanı Yeliz Şamhili katıldı.

ŞAMHİLİ: DUYGULARIMIZ DA ENERJİDEN OLUŞUR

Şamhili, velilere kendini tanıttı ve bu alanla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Enerji E.F.T /Modern Enerji Teknikleri uzmanıyım. İngiltere Enerjistler birliği The Guild of Enerjist'in lisanslı eğitmeniyim. Çocuk, ergen, genç, yaşlı her yaştan kişilerin duygusal ve dolaylı olarak fiziksel sorunlarına yardımcı oluyorum. Bu konuda bireysel seanslar, sertifikalı eğitimler ve seminerler vermekteyim. Duygularımız da enerjiden oluşur. Yaşadığımız olumsuz olaylar, güçlü olumsuz duygular öfke, kin, nefret, acı, üzüntüler vücudumuzda biriktikçe enerji damarlarının tıkanmasına neden olarak duygusal ve fiziksel problemler ve hastalıkların oluşmasına sebep olur. Enerji teknikleri ile tıkanıklıkları, blokajları açarak enerjinin yeniden aktive olması sağlanır, enerjimiz yüksek olduğunda sağlıklı ve mutluyuzdur. Enerjimiz düşük olduğunda da mutsuzuzdur ve sorunlar yaşarız. Güçlü bir enerji bedeni mutlu ve sağlıklı bir yaşamın anahtarıdır.”

Yapılan kura ile iki kişiye ücretsiz seans hediye edildi.

Modern Enerji Uzmanı Hülya Şamhili'yi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » İlçe protokolünden muhtarlara ziyaret

YORUM YAP