İlçe protokolünden muhtarlara ziyaret

İlçe protokolünden muhtarlara ziyaret

23.10.2019 12:21:21

İlçe protokol mensupları, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek burada Dernek Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jan. Başçvş. Ahmet Duran Bulat, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Recep Akıncı ve siyasi parti temsilcileri özel idare binasında bulunan Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Protokol mensupları, demokrasimizin seçilmiş neferi olan muhtarlarımızın günlerini kutlamak üzere gerçekleştirdikleri buluşmada muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, muhtarlara Silivri'nin havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.

Muhtarlar, kendilerini özel günleri vesilesiyle yalnız bırakmayan misafirlerine nazik ziyaretleri ve sohbetlerinden ötürü teşekkür etti.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP