Refik Bek: Bayramlar, milli birliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için vesiledir

Refik Bek: Bayramlar, milli birliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için vesiledir

23.05.2020 11:10:34

İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, “Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek, birbirimizi sevmek gözetmek için önemli bir vesiledir” ifadelerini kullandığı bayram mesajında “Nice mutlu, huzurlu, İYİ bayramlar diliyorum” dedi.

Bek'in, Bayram mesajı aynen şu şekilde: “Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak, bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu yıl korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramı geçirecek olmanın burukluğunu da elbette yaşıyoruz.

Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek, birbirimizi sevmek gözetmek için önemli bir vesiledir. Zor günler geçiren dünyamızın, insanlığın barışına katkı sağlayacak, İslam dünyasından yayılacak bir sevgi ve huzur rüzgârına bayram bir vesile olacaktır inşallah.

Bu bayramı çocuklarından, torunlarından ayrı geçirmek zorunda olacak değerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanını evde yaşayacak miniklerimizin gözlerinden öpüyor, tüm Silivrili hemşerilerimi sevgiyle kucaklıyorum. ‘Bu bayramda böyle olsun' diyor, sağlıklı, hep bir arada geçireceğimiz nice mutlu, huzurlu, İYİ bayramlar diliyorum.”

YORUM YAP