Olay çözüme kavuşturuldu

Olay çözüme kavuşturuldu

5.04.2019 10:08:56

Silivri Çevre Derneği Çay Bahçesinde meydana gelen maddi hasarlı saldırı olayı aydınlatıldı ve konu taraflar arasında çözüme kavuşturuldu.

Çarşamba gecesi Silivri Çevre Derneği Çay Bahçesine gerçekleştirilen maddi hasarlı saldırının ardından Silivri Emniyet Müdürü Taner Ertürk, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halife Avlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Cengiz Akbulut Ali Korsan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular, konu üzerine değerlendirmeler gerçekleştirdiler.

Emniyetin gerçekleştirdiği etkin çalışma sonucunda olayın failleri yakalanırken, her hangi bir kasıt olmadığı ve dikkatsizlik sonucu çay bahçesindeki sandalye ve şemsiyelerin zarar gördüğü ortaya çıktı.

Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederken, konunun açıklığa kavuştuğu ve zarara yol açan şahısların sebep oldukları maddi hasarı karşılayacaklarını, karşılıklı görüşmelerinin ardından şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.

Korsan, “Emniyet Müdürümüz ve polislerimize ilgisinden dolayı ve olayı kısa bir sürede aydınlatmasından sebep çok teşekkür ediyorum. Silivri Belediye Başkanı seçilen kardeşimiz Volkan Yılmaz başta olmak üzere, arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ilgileri için minnettarım. Konu bizim açımızdan çözüme kavuşturulmuştur. Bir daha bu tarz tatsızlıkların yaşanmaması dileğiyle. İlgi ve hassasiyetlerini bizlerden esirgemeyen herkese anlayış ve ilgisi için teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM YAP