Yasav; “Bizi güçlü kılan verilen desteklerdir”

Yasav; “Bizi güçlü kılan verilen desteklerdir”

5.04.2019 09:20:12

Alibeyspor Kadın Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav bir açıklama yaparak takımlarının hem son durumunu değerlendirdi hem de bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir'de oynadığı TFF 2. Lige yükselme maçını yenerek ismini bir üst tura yazdıran Alibeyspor Kadın Futbol Takım Yöneticisi Semih Yasav bir açıklama yaparak takımın bu seviyeye kadar gelmesinde emeği ve desteği olan herkese teşekkür etti. Semih Yasav yaptığı açıklamasında; “Biz Alibeyspor camiası olarak ilçemizde birçok ilke imza atarak kulüp bazında başarı çıtamızı hep yükselterek güçlü bir şekilde büyüyoruz. Geldiğimiz noktada özellikle ilçemiz kızlarının spor yapabilmesi adına yaptığımız girişimler de meyvelerini vermektedir. Geçtiğimiz sezonlardan gelen bir gelenek gibi bu sezonda da grubumuzda yenilgi almaksızın ismimizi TFF 2. Lig eleme yapacak olan takımlar arasına yazdırdık. İlk maçımızı Nevşehir'de oynadık ve 6-1 kazandık ve bir üst tura yükseldik. Şimdi önümüzdeki hafta sonu bir eleme maçımız daha oynanacak. İyi yoldayız, kendimize güveniyor ve takımımıza inanıyoruz. Bu sene o sene diyerek çalışıyoruz.

VOLKAN YILMAZ VE EKİBİNE BAŞARI VE TEŞEKKÜR

Tabii biz takım ile çalıştığımız süre içinde ilçemizde de değişiklikler yaşandı. 31 Martta gerçekleştirilen Yerel Seçimler sonucunda Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Cumhur İttifakı MHP'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kazandı. Hem Volkan Yılmaz'a hem de ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim. Seçimlerin ardından kazanan isim olan Volkan Yılmaz'ın spor camiasından özellikle de futbol camiasından gelmesi bizleri en iyi anlayabilecek spor adamı yapıyor. Tekrar tekrar ekibine ve şahsına başarılar diliyorum.

ÖZCAN IŞIKLAR'A TEŞEKÜR

Ayrıca bunca yıldır bizim yanımızda olan ve en önemlisi maddi ve manevi yanımızda olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Özcan Işıklar başkanımıza da teşekkürü bir borç biliriz. Öyle ki son final maçımız tam da seçimlerin en curcunalı ve koşuşturmalı zamanına denk gelmesi bile bizlere olan desteğini engellemedi ve değerli vaktini ayırıp Kadın Futbol takımımıza destekte bulundu. Bu unutulamaz.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR

Bu zamana kadar kimin emeği geçtiyse herkese tek tek teşekkür ederim. Siz ve sizin gibi destekçilerin varlığı ile Silivri'nin kızları ile mücadele ediyoruz. Bu zorlu mücadelemiz artarak devam edecektir. Bugün sayıları yüzü geçen lisanslı kızlarımızla geleceğimizi inşa ediyoruz. Bizi güçlü kılan verilen desteklerdir. Herkese sonsuz teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP