Müdür ve Müdür Yardımcılığı münhal okullarımız

Müdür ve Müdür Yardımcılığı münhal okullarımız

8.07.2019 10:08:22

İlçemiz altı eğitim kurumunda müdürlük, yirmi üç kurumunda ise müdür yardımcılığı kadrosu münhal.

2019 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Müdür ve Müdür Yardımcılığı Münhal olan Kurum Listesi ilan edildi. Listeye göre ilçemiz altı okulunda müdürlük, yirmi üç okulumuzda ise müdür yardımcılığı kadrosu münhal.

MÜDÜRLÜK KADROSU MÜNHAL OLAN KURUMLARIMIZ
Müdürlük kadrosu münhal bulunan okullarımız şöyle; Akören Ümit Aksun İlkokulu, Çayırdere İlkokulu, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu, Gümüşyaka Ortaokulu, Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu ve Silivri Rehberlik ve Araştırma Merkezi.

MÜDÜR YARDIMCILIĞI KADROSU MÜNHAL OLAN KURUMLARIMIZ
Müdür Yardımcılığı münhal olan kurumlarımız şöyle; Akören Ümit Aksun İlkokulu, Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, Danamandıra Ortaokulu, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu, Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi, Gazi İlkokulu, Gazitepe Ortaokulu, Gümüşyaka Anadolu Lisesi, Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu, Gümüşyaka Oratokulu, İrfan Sırdaş Aile Eğitim Vakfı İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, Sayalar İlkokulu, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sevim Avni Çoğal İlkokulu, Silivri Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Silivri Ortaokulu ve 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu.
Renginar SALİ

YORUM YAP