“Lider ruhlu, özgüvenli bireyler yetiştireceğiz”

“Lider ruhlu, özgüvenli bireyler yetiştireceğiz”

27.02.2016 16:02:13

Her geçen yıl daha da önemli hale gelen okul öncesi eğitimi, veliler tarafından da önemsenmekte. Değerli varlıkları için en iyi hizmeti sunan kurumu aramakta olan Silivrili velilere yeni bir müjde var. Çocuklarını kucaklamaya hazır, şık bir butik anaokulu okul öncesi eğitim kurumlarına yeni bir adres olarak eklendi. Işıl Sezer'in kurucu müdürlüğünde deneyimli öğretmenlerden oluşan kadrosuyla eğitim-öğretime açılmak için gün sayan Liderim Anaokulu, “Öyle bir Anaokulu hayal edin ki, içinde geleceğin liderleri yetişsin” sloganıyla sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

SEZER: TECRÜBEMİZİ KENDİ KURUMUMUZLA TAÇLANDIRDIK
Kurucu Müdür Işıl Sezer, gazetemize yaptığı özel açıklamalarda eğitim sistemlerinden şöyle söz etti: “Yılların tecrübesini kendi kurumumuzla taçlandırmak istedik. Butik bir anaokulu hayal ettik ve çok şükür ki gerçekleştirdik. Ticari bir mantıkla çalışan bir kurum olmayacağız. Kontenjanımız sınırlı, kapasitemiz 50-55 kişilik. Üç dersliğimiz var. Çok özenerek hazırladık. Mobilyalarımızı kendimiz tasarladık ve özel olarak yaptırdık.

DERSLERİMİZ

Çocuklarımıza büyük bir özenle hazırlandık. Oyunla eğlenerek öğrenmeleri için elimizden geleni yapacağız. Akıl oyunlarıyla Matematik, Eğlenceli İngilizce, artı ikinci yabancı dil olarak da Almanca'ya Merhaba, Yaratıcı Drama, Resim, Müzik/Ritim, Yoga/Jimnastik, Modern Dans, Halk Oyunları derslerimiz olacak. Değerler eğitimi bizim için çok önemli. Değerlerimiz tüm etkinliklerimizde olacak.

MARİA MONTESSORİ YÖNTEMİ SİLİVRİ'DE İLK KEZ LİDERİM ANAOKULUNDA UYGULANACAK
Eğitim ve etkinliklerimizi Maria Montessori yöntemleriyle gerçekleştireceğiz. Dr. Maria Montessori tarafından geliştirilen ve engelli ya da engelli olmayan çocuklar için de kullanılan bu yöntem, otistik özelliği olan çocuklar için uygulanabilen bu okul felsefesi ve eğitim yöntemi. Çocuğu öğrenme etkinliklerinin merkezi ve lideri olarak görür. Montessori yöntemi, eğitimin doğal bir süreç olduğunu vurgular ve çocuğun kendi iç sesini dinleyerek hareket edeceğine, böylece hem kendi kendini denetlemeyi hem de öğrenmeyi gerçekleştireceğine inanır. Eğitimin en baştaki görevi, çocuğa bağımsız olmayı sağlayacak her şeyi bulabileceği, gelişimini destekleyen en uygun çevreyi hazırlamaktır.

“LİDER RUHLU, ÖZGÜVENLİBİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ”
Çocukları ve velilerini mutlu etmek istiyoruz. Öğrencilerimizi hayata hazırlayacağız. Lider ruhlu, özgüvenli, bağımsız, sorgulayan bireyler olarak yetişmeleri için çaba harcayacağız. Çocuklarımız, Liderim Anaokulunu evleri gibi görüp benimseyecekleri bir kurum olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Geleceğin liderlerini yetiştirmek istiyoruz.”

ÖN KAYITLAR BAŞLADI
Mimarsinan Mahallesi, Halkevi Caddesi, No: 58 (Kumluk Mevkii) Silivri adresinde bulunan Liderim Anaokulu ön kayıtlarını başlattı. Kuruma 0212 728 33 55 – 0544 545 30 35 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İnternet adresleri ise şöyle; liderimanaokulu @hotmail.com, www.liderimana okulu.com Renginar SALİ

YORUM YAP