Kutlu: Silivri Belediyesinin anahtarını alacağız

Kutlu: Silivri Belediyesinin anahtarını alacağız

27.02.2016 16:03:53

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı her ay düzenlemiş olduğu danışma meclislerinin Şubat ayı oturumunu 24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirdi. Konferans Salonunda kaydedilen danışma meclisinin onur konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci oldu. Divan Başkanlığını İlçe Başkan Vekili Elif Koryürek'in, Kâtip Üyeliklerini Arif İlkan Beyaz ve Şeyma Şahin'in yaptığı danışma meclisi, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun açılış konuşmasıyla başladı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ TAKDİRE ŞAYAN”
AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Göreve geldikten sonra ilk işlerinin partinin tüm dinamiklerini bir araya getirip ortak bir çalışma alanı oluşturmak olduğunu ifade eden Kutlu, şunları söyledi: “Çok şükür bu arzumuzu ve hayalimizi gerçekleştirdik. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarının temelinde de bu anlayış ve bu samimiyet vardı. Bugün burada kurucu ilçe başkanımızdan geçmiş dönem meclis üyelerimize, yine geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan emektar teşkilat mensuplarımıza kadar herkes var. Bu birlik ve beraberliğin bugün bizleri taşımış olduğu nokta itiraf etmeliyim ki takdire şayan bir başarıdır. Ama yeterli mi diye soracak olursanız bence değil. Çünkü ben bu kadronun bu ekibin daha iyisini yapacağını biliyor ve buna inanıyorum.

“2019 YILINDA SİLİVRİ BELEDİYESİNİN ANAHTARINI ALACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM!”
Teşkilat mensuplarımıza ve teşkilatımızın her kademesindeki emektarlarına olan inancımdan kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın. İşte bu güven ve inancımın gereği olarak burada sizlerin de önünde sizlerin adına İl Başkanıma bir söz vermek istiyorum. Bu kadro ve bu ekip inşallah 2019 yılında Silivri Belediyesinin anahtarını size emanet edecektir. AK Parti Silivri Teşkilatı bunu başarmaya muktedir bir teşkilattır. Rabbim bu kutlu yolda bizlerin ve sizlerin yardımcısı olsun. Daha fazla çalışmamız, daha fazla insana dokunmamız gereken bu dönemde üzerimize düşen sorumlulukların farkında olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE GÜNDEM VE KARARLARINA İLİŞKİN ÇALIŞMALARINI AKTARDI
İlçe Başkanının konuşmasının ardından, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bir slayt gösterimi sunuldu. Akabinde sırasıyla Silivri Belediyesi AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Tuğba Alkaya, Osman Umuç, Tamer Şişman ve Harun Tüfekçi tarafından belediye meclis gündemiyle alakalı sunumlar gerçekleştirildi.

PARTİLİLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DE ALINDI
Oldukça samimi ve yoğun bir katılımla geçen programda teşkilat mensupları da söz alarak partinin daha iyi noktalara gelebilmesi adına görüş ve önerilerini dile getirdiler.

YENİ ÜYELERİN ROZETLERİ TAKILDI
Danışma meclisinde partiye yeni katılan üyelere rozet takma töreni de gerçekleştirdi. İlçe Başkanı ve İl Başkanı tarafından rozetleri takılan üyelerle daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

TEMURCİ, 1 KASIM SEÇİMLERİNDE GÖSTERİLEN BAŞARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Programın son konuşmacısı olarak kürsüye davet edilen İl Başkanı Selim Temurci, “Sözlerime bir teşekkürle başlamak istiyorum. 1 Kasım seçimlerinden sonra katıldığım ilk danışma meclisi Silivri ilçemiz oldu. Ve bugün burada bu coşkuyu görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.
Bugün burada gördüğüm bu tablo 1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarının bir tesadüf olmadığının da göstergesidir. İşte ben sözlerime 1 Kasım seçimlerinde elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizlere teşekkür ederek başlamak istiyorum.

“SİLİVRİ VE AK PARTİ AÇISINDAN ÖNEMİNİZİN FARKINDAYIZ”
Biz Silivri'yi çok iyi biliyor ve tanıyoruz. Sizleri de çok iyi tanıyoruz. Hem Silivri için hem de AK Parti için ne kadar önemli olduğunuzun farkındayız. Burada olmaktan duyduğum memnuniyeti tekrar dile getirmek istiyorum ve bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen İlçe Başkanım Rıfat Kutlu'yu ayrıca tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyorum.

“SİZLERE İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAM”
Birlik beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bu dönemde omuzlarımıza yüklenen sorumluluklar inanın ki çok fazla. Ama elhamdülillah biz yükü taşıyacak güce de kudrete de sahibiz. Bizimde size inancımız ve güvenimiz tamdır” diye konuştu.

ANLAM YÜKLÜ ARMAĞAN TEMURCİ'Yİ DUYGULANDIRDI
Sözlerine genel siyaset üzerine yaptığı değerlendirmelerle devam eden İl Başkanına konuşmasının ardından İlçe Başkanı Rıfat Kutlu tarafından özel bir hediye takdim edildi. Engelli bir öğrenci tarafından hazırlanan işlemeli Türk Bayrağı tablosu Temurci'yi hem duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Program İl Başkanının teşkilat mensuplarıyla çektirdiği fotoğraflarla son buldu.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP