Küçükkaya'nın Renkler adlı Fotoğraf Sergisi açıldı

Küçükkaya'nın Renkler adlı Fotoğraf Sergisi açıldı

7.08.2020 11:29:20

Resim ve Fotoğraf Sanatçısı, Silivri Sanat Platformu üyesi Ömer Faruk Küçükkaya, Renkler adı altında sergilediği fotoğraflarını sanatseverlerin beğenisine sundu.

Silivri Sanat Galerisi, yeni bir seriye ev sahipliği yapıyor. Salgın nedeniyle açılış yapılmadan, kurallar çerçevesinde kontrollü ziyaretçilerin kabul edildiği Ömer Faruk Küçükkaya'nın Renkler adlı fotoğraf sergisi bugün ziyaretçilere kapılarını açtı.

1980'li yıllardan bu yana atölye ve resim çalışmalarının yanı sıra Resim Öğretmeni olarak üniversitelerin Güzel Sanatlar Bölümlerine öğrenci yetiştiren, 10 yıldır profesyonel olarak da fotoğrafçılık yapan Ömer Faruk Küçükkaya, yaşadığı Silivri'ye olan bakış açısını, görülmeyenin görülmesi ve sahip olunan güzelliklerin, değerlerin, doğanın, farkındalığı ile toplumsal ve sanatsal bilinç oluşturuyor.

Sanatın ve yaratıcığın enerjisi ile ürettiği eserleri her yıl sanatseverlerle kişisel ve karma resim ve fotoğraf sergilerde buluşturuyor.

Şimdi de yeni bir fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkan Küçükkaya, 14 Ağustos 2020 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sergiyi saat 10.00-20.00 arasında ziyaret edebilirsiniz.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP