Korkmaz: Amatörlerin hakkını arayan başkan istiyoruz

Korkmaz: Amatörlerin hakkını arayan başkan istiyoruz

28.07.2020 09:39:45

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu öncesinde Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri düşüncelerini paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda açıklamada bulunanlar kervanına Tokatköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz'da katıldı.

 

Korkmaz yaptığı açıklama ile seçimlerde Fikre Sivri'yi desteklediklerinin mesajını verdi. Korkmaz'ın yaptığı açıklamadaki kullandığı ifadeler şöyle idi. Tokatköyspor Kulübü olarak çok zor süreçler geçirdik hem devir aldığımız yönetim sonrası hem de Pandemi döneminde. Devir aldığımız günden itibaren yönetimimizin çabaları ile bu süreci atlattık aynı şekilde Pandemi döneminde de zorlukların üstesinden geldik. Federasyonda yapmış olduğumuz ziyaret sonrası İstanbul'un en genç Kulüp Başkanı olmam hem de Beykoz'un bir Kulübü olmam ayrıcalığıyla birçok destek sözü almış fakat bunlar sözden öteye geçememiştir. Aklımda kalan tek söz bu genç savaşçıya istediği her desteği sağlayandı.

 

FİKRET SİVRİ'Yİ DESTEKLİYORUZ

Sonuç olarak aradan gecen zaman 3 Yıl Pandemi sürecinde ise sadece bir maske. Yine de olsun olmasın hepsinden Allah razı olsun. Fakat İASKF olarak sadece seçim zamanlarında bu genç kardeşlerinin sırtını sıvazlayan ziyaret eden değil her zaman bana ve bizlere desteğini arkamızda dağ gibi hissettiğimiz bir değişimin şart olduğunu düşünüyoruz. İzlenimlerimiz sonrasında da yeni adayımız sevgili Fikret Sivri'nin İstanbul Amatörlerinin geleceği için en iyi seçilmiş Başkan olacağına umuyorum ki seçimler de bu şekilde sonuçlanacaktır. Hem projeleri hem duruşu ile Amatörlerin sivri sesi olacak tek adayımız Fikret Sivri'yi Tokatköyspor Kulübü Yönetimi olarak 3 delegemizle sonuna kadar destekliyoruz.

YORUM YAP