Okur: Fikret Sivri’yi destekleyeceğiz

Okur: Fikret Sivri’yi destekleyeceğiz

28.07.2020 09:43:29

Ağustos Ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Seçimleri öncesinde iki başkan adayı yani mevcut Başkan Ali Düşmez ile Adaylığını açıklayan Fikret Sivri çalışmalarına devam etmekte.

 

Beykoz İlçesinde de Kulüpler her iki aday etrafında toplanırken, kendi destekledikleri adaylar ile ilgili destek mesajları da vermeye devam ediyorlar. Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, bu seçimde Fikret Sivri'yi destekleyeceklerini kamuoyuna açıklarken, şu ifadelere yer verdi. ” Öncelikle yapılacak seçimin İstanbul Amatör Spor Kulüpleri camiası için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimin İstanbul'da çok şeyleri değiştireceği inancındayız. Mevcut İASKF Başkanından kesinlikle memnun değiliz, biz kendisini medyada Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçlarında değil içinden çıktığı Amatör Futbol Müsabakalarında görmek istiyorduk, buna şahit olamadık. Kendisinin profesyonel kulüplerin dertleri ile ilgilendiği kadar bunun yarısı kadar amatör kulüplerin dertleri ile dertlenmesini umuyorduk. Gelinen süreçte biz önümüzdeki seçimlerde Fikret Sivri'yi destekleme kararı aldık. Kendisinin bu şansı fazlası ile hak ettiği inancındayız.

 

BEYKOZ HİZMET YAPANIN KALESİ OLACAKTIR

Beykoz İlçesi her seçim öncesinde kritik bir ilçe konumuna gelmekte, şunu açıkça ifade etmek isteriz ki Beykoz kimsenin kalesi değildir. Her zaman söylediğimiz gibi, Beykoz hizmet yapanların kalesi olacaktır. Maalesef bu hizmeti mevcut yönetim zamanında ilçemizde göremedik. Fikret Sivri'nin Beykoz'a bu hizmeti verebileceği düşüncesindeyiz. Kendisine ve seçimde yola çıktığı çalışma arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Kendisini Beykoz' da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. “

YORUM YAP