Kavaklıspor derin bir nefes aldı: 3-0

Kavaklıspor derin bir nefes aldı: 3-0

16.01.2016 12:11:45

Abdülkadir Çocen, Burak Kaplan, Nihat Çetinler'den oluşan hakem üçlüsünün yönettiği maçı ev sahibi Kavaklıspor kazandı ve 5 maçlık kaybetmeme serisini 6 maça çıkardı. İlk devre ev sahibi Kavaklı çok gol kaçırdı. İlk yarı Kavaklıspor üstünlüğü ile geçti. Ev sahibi ekip nerdeyse tek kale oynamasına rağmen forvet oyuncularının gol pozisyonlarını cömertçe harcaması, bir başka deyişle Silivri Mimarsinanspor kalecisi Mehmet'in üstün performansı neticesinde gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 eşitlikle sonra erdi.

Maçın önemli anları
14. dakikada Mehmet Terzioğlu kullandığı frikiği kaleci Mehmet son anda kornere çeldi.
24. dakikada Mehmet istek'in vuruşunda top sol direğe çarparak auta gitti.
29. dakikada Mehmet Terzioğlu'nun kullandığı frikiği kaleci Mehmet güçlükle kontrol edebildi.
34. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Erman'ın altı pastan yaptığı vuruş üstten auta gitti.
41. dakikada Mehmet istek'in ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda top üst direğe çarpıp auta gitti.
İlk yarı Kavaklıspor üstünlüğü ile oynansa da 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarı goller geldi
47. dakikada Mehmet Terzioğlu yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruş ile skoru 1-0'a taşıdı.
56. dakikada Mehmet Terzioğlu cepheden kullandığı serbest vuruşta kaleci Mehmet son anda zorlukla kornere tokatladı.
66. dakikada Mimarsinansporlu Abdürrezzak rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışında kaldı. Mimarsinan 10 kişi kaldı.
78. dakikada oyuna Aykut'un yerine dahil olan Batukan Mert Arcan taşıdığı topta Mehmet İstek ile yaptığı ver kaçta kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş kaleci Mehmet'te kaldı.
86. dakikada Batukan Mert ceza sahası dışından çok sert vurdu ve skor 2-0 oldu.
90. dakikada Mehmet Terzioğlu ve Batukan Mert Arcan'ın paslaşmasında Batukan Mert defans üzerinden aşırttığı topa penaltı üzerinde Mehmet Terzioğlu gelişine yaptığı mükemmel vuruş ile jeneriklik bir gole imza attı ve maç sonucunu tayin etti: 3-0. Kavaklı böylelikle yenilmezlik serisini 6 maça çıkartarak alt sıralardan biraz olsun uzaklaştı. Bu sonuçla Kavaklıspor puanını 14'e yükseltip 6. sıradaki yerini korudu. Silivri Mimarsinanspor ise 2 puanda kaldı ve ligin dibine demir attı. Önümüzdeki Çarşamba günü Kavaklıspor deplasmanda Yeşil Esenyurtspor ile karşılaşırken Silivri Mimarsinanspor sahasında Mustafa Kemalpaşaspor'u konuk edecek.
Engin AKIN

YORUM YAP