Sevginar Sali

KADIN MECLİSİNİN YENİ BAŞKANI ESİN YALÇINTAŞ

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisinde Esin Yalçıntaş dönemi dün gerçekleştirilen genel kurulun ardından resmen başladı. Bildiğim kadarıyla, Kent Konsey Başkanlığı hususunda da bir kan tazeleme gerçekleşecek önümüzdeki süreçte. CHP dönemlerinden aktif çalışma temposunun ardından, SİLKENT sorumluluğu sonrasında Esin Yalçıntaş, Kadın Meclisine de yeni soluk getirecektir mutlaka. Hayırlı uğurlu olsun!

ARALIK MECLİSİ İKİNCİ OTURUMU BUGÜN
Silivri Belediye Meclisinin Aralık ayı oturumu, ikinci birleşimi bugün saat 17.00 itibariyle Özcan Işıklar'ın Başkanlığında gerçekleşecek. Komisyon kararları doğrultusunda, gündem maddelerinin kararlaştırılması bekleniyor.

OKUMAK MI, ÖĞRENMEK Mİ?
Etkileyici bir hayat hikayesi sunuyor gazetemizin bugünkü sayısında yer alan Andon Arakelyan söyleşisi. Kendisi okuyamayan ama onlarca kişinin eğitim ışığı olan bir adam. Eğitime desteği ibadeti sayan, kocaman gönüllü bir kişi. Okumanın verdiği özgüveni, çok çalışarak edinen insanların başarı hikayeleri beni her zaman etkilemiştir ve daha çok saygı duymama neden olmuştur. İlgiyle okudum, siz de keyif alacaksınız.

FEYZİOĞLU BUGÜN SİLİVRİ'DE, LİONS'UN KONUĞU
Silivri Lions Kulübü, 11 Aralık 2015 bu akşamki toplantısında Türk ceza hukuku profesörü ve Türkiye Barolar Birliği'nin 8. Başkanı Metin Feyzioğlu'nu konuşmacı olarak misafir edecek. Halil Eken'in dönem başkanlığında, 11 Aralık 2015 tarihinde Jasmine Restaurant'ta aylık toplantılarını gerçekleştirecek olan Silivri Lions, bu önemli etkinliğe evsahipliği yapmaya hazır.

GÜNÜN SÖZÜ
“Bir gün iyiIik ve kötüIük deniz kıyısında karşıIaştıIar, dediIer ki; ‘Haydi denize gireIim!' EIbiseIerini çıkartıp suIarda yüzdüIer. Bir süre sonra kötüIük, kıyıya dönüp iyiIiğin giysiIerine büründü ve yoIuna gitti. İyiIik de denizden çıktı fakat kendi eIbiseIerini buIamadı.
ÇıpIak oImaktan utanıyordu, çaresiz kötüIüğün eIbiseIerine büründü ve yoIuna devam etti. O gün bu gündür insanIar onIarı birbirine karıştırır.
Ancak içIerinden iyiIiğin gözIerindeki ışıItıyı biIen bazıIarı vardır ki, eIbiseIerine bakmaksızın onu tanırIar.
Ve yine kötüIüğün yüzünü ve gözIerini tanıyan bazıIarı vardır ki, eIbiseIeri onu tanıyanIarın gözIerinden gizIeyemez.”
*Halil Cibran
Hayırlı Cumalar, iyi hafta sonları...

YORUM YAP