Işıklar’ın dünürü, Cumhurbaşkanı adayı

Işıklar’ın dünürü, Cumhurbaşkanı adayı

4.05.2018 13:35:12

CHP, bugün Yalova Milletvekili ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın dünürü Muharrem İnce'yi partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklıyor.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı düğümü bugün çözülüyor. Uzun bir bekleyişin ve gelgitlerin ardından, CHP, Cumhurbaşkanı adayını 4 Mayıs Cuma, bugün saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda Muharrem İnce olarak açıklıyor.
AK Parti ve MHP'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklediği, İYİ Parti ve DP'nin Meral Akşener ismi üzerinde uzlaştığı Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, Saadet Partisi Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu'nu seçtirmek için çalışacak, HDP de Selahattin Demirtaş'ı aday göstermeye karar verdi.

CHP, İNCE DEDİ
Çatı adayı; Abdullah Gül, İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdüllatif Şener seçeneklerini eleyen CHP, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı yarışına örgütten gelen, burada yetişen ve pişen bir isimle girme kararıyla tabana rahat bir nefes aldırdı.

DÜNÜR, CUMHURBAŞKANI ADAYI
Muharrem İnce, CHP'nin Türkiye genelinde tanınan ve sevilen bir ismi olmakla birlikte, tüm siyasi görüşleri hitap etme avantajının yanı sıra Silivri ile bir de akrabalık ilişkisi içinde. Geçtiğimiz yaz yapılan düğün ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil, Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda ile hayatını birleştirdi. Genç çift, bugünlerde kız olduğu öğrenilen bir de ilk evlat heyecanı yaşıyor.

IŞIKLAR VE İNCE'NİN SİYASİ DAYANIŞMASI
Akrabalık gelişmesi öncesinde de Muharrem İnce, Yalova Milletvekilliğine rağmen İstanbul-Trakya ve özellikle bölgemizde, her siyasi dönemeçte CHP saflarında sorumluluk almaktan kaçınmayan bir isim olarak dikkat çekti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP