Işıklar’dan Emine-İbrahim Akşay Anaokulu’na ziyaret

Işıklar’dan Emine-İbrahim Akşay Anaokulu’na ziyaret

25.07.2017 10:01:31

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Emine-İbrahim Akçay Anaokulu'nu ziyaret etti.

Silivri Eğitim Hizmetlerini Geliştirme ve Güçlendirme Derneği'nin girişimleriyle, hayırsever İbrahim Akçay'ın katkılarıyla Çanta Mahallesinde 2016 yılının Ağustos ayında temeli atılan Emine - İbrahim Akçay Anaokulu'nda sona gelindi. İnşaat tamamlandı ve dört derslikli anaokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete girerek mahalledeki önemli bir eksiklik tamamlanmış olacak.
Geçen hafta Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde CHP Belediye Meclis Üyeleri Devrim Uzun ve Zafer Bıyıklı ile beraber anaokulunu ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çanta Mahalle Muhtarı Ömer Ercan ve Hayırsever İbrahim Akçay da hazır bulundu.
Işıklar ve beraberindekiler anaokulunda incelemelerde bulundular, yetkililerden acil ihtiyaçlar ve eksikler konusunda bilgi aldılar. Yeni eğitim öğretim yılında minik öğrencilerini kabul edecek olan Emine-İbrahim Akçay Anaokulu bahçesinin Silivri Belediyesi tarafından düzenleneceği öğrenildi.
Başkan Işıklar, yaptığı ziyarette hayırsever İbrahim Akçay'a mahallesine yaptırdığı anaokuluyla sunduğu eğitim desteği için hemşerileri adına teşekkür etti, kendisine ve ailesine sağlıklı ve mutlu ömürler diledi.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP