Şeyda ve Emirhan muradına erdi

Şeyda ve Emirhan muradına erdi

25.07.2017 10:00:47

İşadamı ve Hürhaber Gazetemizin Köşe Yazarlarından Adil Sirkecioğlu'nun oğlu Emirhan ile Şeyda Güzeltoprak'ın düğünü, Cuma akşamı Mega Saray'da gerçekleştirildi.

Hülya ve Levent Güzeltoprak'ın kızları Şeyda ile Hülya ve Adil Sirkecioğlu'nun oğlu Emirhan, 20 Temmuz 2017 tarihinde Cuma akşamı Mega Saray'da gerçekleştirilen düğünle evlendi. Aileler ve sevenlerin iştirak ettiği törende Şeyda ve Emirhan'ın heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.
Gelin ve damat, ailelerinin eşliğinde misafirlerini kapıda karşıladıktan sonra ilk dansları için alkışlar eşliğinde pistteydi.
Düğün pastasının kesilmesiyle genç çift çiftetelli eşliğinde hünerlerini davetlilerle kısa süreliğine pistte sergilediler. Düğün çiftin aile fertleri ile yakınlarının takı töreni ile devam ederken canlı müzik eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar kutlamalar sürdü…
Aile ve yakınlarının yanı sıra iş ile siyaset çevrelerinden bir çok isim, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, SİAD üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer Silivri'de yapılan düğüne katılanlar arasındaydı.
Şeyda ve Emirhan Sirkecioğlu, Pazar akşamı da İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir düğün yemeğinde sevdikleriyle bir araya geldi.
Aileleri ve genç çifti tebrik ediyor aşk, sevgi, huzur, güzel heyecanlar içinde sonsuz saadetler diliyoruz.
Sevginar SALİ

YORUM YAP