İBB’de başka, Silivri Meclisinde başka

İBB’de başka, Silivri Meclisinde başka

23.01.2020 09:51:18

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı listesinden 13 üyesi meclis üyesi seçilen AK Parti, Silivri Belediye Meclisinde 1, İBB'de 3 isimle temsil ediliyor. Filiz Güler ve Celalettin Yazıcı, Silivri'de  MHP'li, İBB meclisinde AK Partili oluyor!

Silivri Belediye Meclisinde 2019 yerel seçimlerinde ittifakların etkisinde daha önce hiç olmayan bir durum yaşanıyor. Bu durumun etkisi İBB de de bariz bir şekilde hissediliyor.

SİLİVRİ MECLİSİNDE MHP, İBB'DE AK PARTİLİ

Silivri Belediye Meclisinde, Cumhur İttifakı adayı MHP'li Volkan Yılmaz'ın listesinden seçilerek MHP'li meclis üyeleri olarak görev yapan Filiz Güler ve Celalettin Yazıcı'nın İBB'nin resmi internet sitesindeki sıfatları; AK Parti Meclis Üyesi. Ayrıca İBB'de AK Parti Meclis Üyesi olan Filiz Güler, Silivri Belediye Meclisinde MHP Grup Sözcülüğünü yürütüyor.

TUFAFLIKLAR BUNUNLA DA BİTMİYOR!

Silivri Belediye Meclisinde MHP'li olan meclis üyeleri Grup Toplantılarını, MHP değil AK Parti İlçe Başkanı ile gerçekleştiriyor.

İKTİDAR DA DEĞİL MUHALEFET DE!

Geçtiğimiz aylar Silivri Meclisinde çıkan bir tartışmada CHP'li meclis üyesi Melih Yıldız'ın AK Partili olup da MHP Meclis Üyeliği ile ilçe meclisinde görev yapan isimlere yönelik “Moraliniz bozuk anlıyoruz arkadaşlar; iktidar deseniz değilsiniz, muhalefet deseniz o da değilsiniz; iki arada kaldınız…” ifadeleriyle bulunduğu tespit yereldeki durumun en basit ve net tanımı.

EŞİTLİK İÇİNDE TEKLİK!

Oysa tıpkı CHP' gibi 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Meclis Listesinden 13 üyesi seçilen AK Parti, Silivri Meclisinde 1, İBB'de ilçemiz adına 3 üyeyle temsil ediliyor! İBB ile Silivri Meclisi arasında iki meclis üyesi kayboluyor!

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP