His Global Sigorta: Müşterilerimize teşekkürler

His Global Sigorta: Müşterilerimize teşekkürler

21.02.2020 11:19:50

His Global Sigorta A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevindir, Hürhaber okuyucularıyla firma olarak çalışmalarını ve hedeflerini anlattı ve müşterilerine teşekkür etti.

Silivri merkezli His Global Sigorta A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevindir, firma olarak sektördeki işbirliklerini ve hedeflerini Hürhaber okuyucuları için paylaştı.

 

SEVİNDİR: KALİTELİ HİZMETİ İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YARATMIŞ ŞİRKETLERLE ÇALIŞIYORUZ

Sevindir, His Global Sigorta olarak çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “En güçlü şirketlerle şubeleşme yolundayız. Geçen yılı Hayat branşında NN Hayat ve Emeklilik, Elementer branşta Ak sigorta ile tamamlayan şirketimiz, bu sene bünyesine Ankara Sigorta ve Uni'co Sigorta şirketlerini dahil etti. Kuruluş felsefemizde tabelamızda çok şirket ismi yazsın mantığı değil, kaliteli hizmeti ile müşteri memnuniyeti yaratmış şirketlerle çalışmak vardır.

 

“TERCİH SEBEBİ OLDUK”

Bununla birlikte  ''sigortacı hasar anında belli olur'' düşüncesinden sapmadan, satış sonrası hizmetimiz, ulaşılabilir şirket yapımız ve nitelikli çalışma arkadaşlarımız sayesinde müşterilerimiz ve iş ortaklarımız tarafından tercih sebebi olduk. İstikrarlı, kararlı ve ilkelerinden taviz vermeden sürekli büyümek, sektörde en çok tercih edilen sigorta acentesi olmak hedeflerimiz arasındadır.

 

“ŞUBELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Bu doğrultuda işletmemiz resmi şubeleşme yetkisi alarak hali hazırda Avcılar Mustafa Kemal Mahallesine ilk şubesini açmış, İncirli'de Bakırköy şubesini çok kısa zamanda hayata geçirecektir. İstanbul Avrupa bölgesi başta olmak üzere şube sayımız Türkiye'nin her yerinde ve her ay artarak devam edecektir.

 

“MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER”

İki sene gibi kısa zamanda bizi bu noktaya getiren, başta İstanbul halkı olmak üzere tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Şirketimizin merkezi Silivri olarak devam edecektir.”

Haber Merkezi

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mücadele
Sonraki » Allah tamamına erdirsin

YORUM YAP