Haydi Silivri stada maça gel

Haydi Silivri stada maça gel

22.09.2018 10:01:27

Hafta sonu Silivrispor evinde hayati bir maça çıkıyor, Büyükçekmece temsilcisi Tepecikspor ile sportif tarihlerinde ilk kez lig maçında buluşacak olan iki takımın müsabakası Cumartesi günü saat 16.00'da Silivri Stadı'nda oynanacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk edecek olan Silivrispor, evinde oynayacakları bu önemli maçı kazanıp saha ve seyirci avantajını en işi şekilde değerlendirmek istiyor. Bu sezon kendi evlerinde oynadıkları biri kupa olmak üzere iki maçı da aynı skorlarla 1-0 kazanan kırmızı-mavililer, Büyükçekmece Tepecikspor maçından da aynı neticeyi alarak ayrılmayı amaçlıyor. Evlerinde maçlara iyi konsantre olan ve kazandıkları iki maçla bunu herkese gösteren Silivrispor, sahasında yeni bir galibiyet almaya hazırlanıyor. Zorlu 90 dakika sonunda sahadan gülen taraf olarak ayrılmayı hedefleyen Silivrispor'da bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Kadir Akbulut gözetiminde büyük bir ciddiyetle sürdürüyor.

TARİHLERİNDE İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR
Bölgemiz temsilcilerinden Silivrispor ile Büyükçekmece Tepecikspor, tarihlerinde ilk kez puan maçında karşı karşıya gelecekler. Resmi anlamda sadece üç sezon önce Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşan ve bu maçı deplasmanda Silivrispor 1-0 kazanarak bir üst tura çıkmıştı. Bunun haricinde Profesyonel ve Amatör anlamda puan mücadelesinde hiç karşı karşıya gelemeyen iki takım Cumartesi günü Silivri Stadında puan mücadelesine çıkacak. Bölge Derbisi olarak adlandırılan maça iki takım da kazanmak için çıkacak. Geçtiğimiz haftayı puansız kapayan Silivrispor, bu mağlubiyeti telafi etmek için rakibini mağlup etmenin planlarını yapıyor. Büyükçekmece Tepecikspor'da kazandığı maçın morali ile Silivrispor deplasmanında puan arayacak. İzleyenlere büyük keyif verecek olan müsabaka Cumartesi günü Silivri Stadında saat 16.00'da oynanacak.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Seçimler...
Sonraki » Kaçak yapıyla mücadele sürüyor

YORUM YAP