Güzellik ve bakımın adresi OXALIS

Güzellik ve bakımın adresi OXALIS

25.06.2016 10:18:40

İçten dışa kendinizi sağlıklı ve güzel hissetmenizi sağlamayı amaçlayan Estetisyen Yaprak Yonca Ahlatçıoğlu, sahibi olduğu Güzellik & Bakım Merkezi OXALIS'te müşterilerine güvenilir cihazlar ve medikal ürünlerle kalıcı çözümler sunuyor.

Yeni adresi Hüseyin Tufan Sokak, No: 7, Naz Bayan Kuaförü yanında Silivrililere hizmet sunan OXALIS'in çalışma alanı deri sağlığı, tıbbi kozmetolojik ve estetik uygulamalar. Estetisyen Yaprak Yonca Ahlatçıoğlu, eğitim ve tecrübeleri ışığında son teknolojiyi kullanarak kurduğu OXALIS'te; epilasyon, cilt ve vücut bakımı, ısı yatağı, pasif jimnastik, bölgesel incelme, G5 masajı ile selülit tedavisi, kalıcı makyaj gibi sağlık ve güzellik hizmetleri vermektedir. OXALIS'in kuruluş amacı; sağlıklı ve güzel bir bedenin yolunu açarken, kişinin ruhsal huzurunu da dengeleyerek kendisini yeniden keşfetmesini sağlamak. Kendini yenilemek, bedenini ve ruhunu şımartmak isteyenler hazır olsun, OXALIS sizi bekliyor olacak.

ESTETİSYEN YAPRAK YONCA AHLATÇIOĞLU KİMDİR?
Uzun yıllardır Silivri'de yaşayan Yaprak Yonca Ahlatçıoğlu, Marmara Üniversitesi mezunu bir biyolog. Aldığı eğitimin avantajlarını kullanarak ilgi alanı üzerine yoğunlaşan Ahlatçıoğlu, meslek seçimini sevdiği işten yana tercih ederek iş hayatının dönüm noktasını belirledi.

OXALIS'İN ANLAMI
Bir botanik terimi olan OXALIS, yonca anlamını taşıyor. Yaprak Yonca Ahlatçıoğlu, hayalini kurduğu mesleği kendi adını verdiği Güzellik & Bakım Merkezinde gerçekleştiriyor.

SUNULAN HİZMETLER
 Kalıcı Epilasyon
-Yaz aylarında da uygulanabiliyor. Bronz ten dâhil tüm cilt tipleri için kullanılabilen bir sistem.
 Cilt ve Vücut Bakımı
 Pasif Jimnastik
-Isı Yatağı/Lokal fazlalıkların giderilmesinde etkilerini kısa

sürede görebileceğiniz bir yöntem.
 Lenf Drenaj
-Vücudunuzda biriken ödemlerin atılmasını sağlayan hücre ve dokulara besin taşıyan kısacası vücudumuzu yenileyen beyaz kan dolaşımının düzenli çalışmasını sağlayan bir uygulama.
 Yosun Terapisi
 Özel Selülit Masajı
 Lokal ve Tüm Vücut
Masajları
 Dudak Kontürü - Göze Eyeliner/Microblading ve Dolgu Tekniği ile Yapılan Kaş Makyajı
-Bitki özlerinden hazırlanan doğal boyalarla yapılan kalıcı makyaj işlemleri ortalama 2-5 yıl arası kalıyor.
 Manikür – Pedikür – Ağda

BABOR DIŞINDA HİÇBİR ÜRÜN KULLANILMIYOR
OXALIS, dünyada kozmetik otoritesi olarak kabul edilen Alman kozmetik devi Babor ürünlerini kullanıyor. Tamamen doğal malzemeler ile yaratılan Babor ürünleri, 60 yıldır, doğal, cilde uyumlu ve son derece etkili cilt bakım ürünleri ile anılmaktadır. Babor'un gerçek bitki özlerinden oluşan ürünleri alerjik bünyelerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

BAY VE BAYAN MÜŞTERİLERE HİZMET VERİYOR
OXALIS, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arası, Cumartesi günü 10.00-15.00 arası açık olup, uzman kadrosu ile bay ve bayan müşterilere hizmet vermektedir. 0212 727 93 59 – 0542 403 41 08 nolu telefonlardan merak ettiklerinizi öğrenebilir, randevu alabilirsiniz.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP