Gümüş bileklik modelleri

Gümüş bileklik modelleri

22.04.2019 15:10:42

Şıklığın tamamlayıcısı olan gümüş bileklik modelleri, ışıltılı tasarımlarıyla kadın ve erkeklerin kıyafet kombinlerini güçlendiren en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor.

Gümüş Bileklik Modelleri

Gümüş bileklikler, altın bilekliklerle benzer tasarımlara sahip olan fakat fiyat olarak altına kıyasla daha ekonomik aksesuarlardır. Günden güne yenilenen moda akımları sadece kıyafetleri değil takı ve aksesuarları da etkisi altına almaktadır. Gümüş bilekliklerin beyaza yakın göz alıcı gri renkleri, pek çok kıyafetle uyum sağlayarak kullanıcıların tarzlarına ışıltı katmaktadır. Mortaki.com gümüş ışıltısından vazgeçemeyenler için birbirinden şık gümüş bileklik modellerini bir araya getirmektedir.

Kişiler kendi tarzlarını en iyi yansıtacak gümüş bilekliklere sahip olmak için öncelikle kullanım alanlarına karar vermelidir. Özel bir davette kıyafetiyle göz alıcı bir ikili olması için bileklik arayanlar, Mortakı ayrıcalığıyla sahip olabilecekleri çakra bilezik tasarımıyla şıklıklarını tamamlayabilirler. Günlük kullanıma uygun bileklik alacak kişiler de gümüş motiflere sahip özgün modelleri tercih edebilirler. Gümüş bilekliklerde de taşlı ve taşsız modeller mevcuttur. Taşlı bileklikler hem günlük kullanımda hem de düğün, davet gibi özel günlerde kullanılabilecek niteliktedir. Taş detayına sahip ipli bileklikler, spor ve klasik tarza hitap edebilen ideal bir aksesuardır. Taşsız gümüş bileklikler de gümüş ve işçiliğin ön plana çıktığı taş içermeyen bileklik seçeneğidir. Minimal tarzın en iyi temsilcisi olmayı başaran özgün bileklikler, kadın ve erkeklere hitap edebilecek geniş bir yelpazede üretilmektedir. Erkek ve kadınların yanı sıra yeni doğan bebekler için de gümüş malzemeden üretilen bileklikler bulunmaktadır. Üzerinde bebek ayak izi tasarımının bulunduğu ve bebeğin isminin yazılabildiği bu bileklikler altın kaplama gümüş materyalinden üretilmektedir.

Erkek ve Bayan Gümüş Bileklik Seçenekleri

Kadınlar makyaj, saç ve kıyafetlerinin yanı sıra kullanacakları takı ve aksesuarlar ile dört dörtlük bir şıklık sergilemekten asla kaçınmazlar. Bu sebeple kadınların şık ve güzel görünme sırlarından biri olan takılar, onlar için es geçilemez bir detaydır. Modanın beraberinde getirdiği ve günümüzde de dillere pelesenk olmuş aksesuar kombinleri, kadınlar arasında da trend haline gelen bir şıklık furyasıdır. Bu akıma dahil olan gümüş bileklik modelleri, farklı aksesuarlarla bir araya geldiğinde daha da göz alıcı olmaktadır. Özellikle gümüş renk kol saatiyle ışıltılı bir uyum yakalayan gümüş bileklikler farklı kombinasyonlarla her tarza hitap edebilmektedir. Aksesuarlarında gold detaylardan vazgeçemeyen kullanıcılar, altın kaplama gümüş bileklikleri tercih edebilirler. Günümüzde altın fiyatlarının yüksek olması sebebiyle kişiler tercihlerini gümüş bilekliklerden yana kullanarak, daha ekonomik olacak şekilde şıklıklarını tamamlamaktadırlar. Gümüş materyali dayanıklı ve uzun yıllar kendini koruyabilen bir yapıya sahiptir. Gümüş bileklikler dayanıklı bir yapıya sahip olması yönüyle kadın ve erkekler tarafından çokça tercih edilmektedir.

Stil sahibi erkekler için de aksesuarlar oldukça önemli bir yere sahiptir. Yüzük, bileklik, kolye, kol saati, tespih gibi takı ve aksesuarların tasarımları erkeklerin tarzı ve kişiliği hakkında çok şey ifade eder. Kombin trendi sadece kadın modası için geçerli değildir. Erkekler de takı ve aksesurlarınıkombinleyerek tarzlarını gözler önüne sermektedir. Sade bir şıklık sunan gümüş bileklik tasarımları, erkek kol saatleri ve erkek yüzükleriyle kombinlenebilmektedir. Kuru kafa, ejderha, sonsuzluk gibi sembolik tasarımlar gümüş şıklığıyla bir araya geldiğinde erkeklere özgün bir tarz kazandırmaktadır. Mortakı, tüm bu tasarımların yanı sıra en sevilen burç bilekliklere de gümüş kategorisinde yer vermektedir.

 

 

YORUM YAP