Güler: Yargının kararına saygı duyarız

Güler: Yargının kararına saygı duyarız

5.01.2021 13:17:05

Silivri Belediye Meclisi Ocak oturumunda konuşan AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, değindiği diğer başlıkların yanı sıra, CHP'lilerin Kavaklı'daki tahsis sürecine cevap verdi.

Silivri Belediyesi'nin Ocak ayı meclisinde AK Parti Grubu adına konuşan Filiz Güler yeni yıl mesajı verirken, önemli tarihlere değindi. Güler'in gündeminde Kavaklı'daki tahsis süreci de yer aldı.

GÜLER: 2021 YILINI HUZUR İÇİNDE GEÇİRMEMİZİ TEMENNİ EDİYORUM

AK Parti Sözcüsü Filiz Güler'in açıklamaları aynen şu şekilde: “Yaşamaya çalıştığımız 2020 yılının bizden alıp götürdüğü sevdiklerimizin, sohbetlerimizin, kucaklaşmalarımızın 40 yıl hatır bıraksın diye içilen kahvelerin özlemini hissedeceğiz içimizde. Umarım bütün bu olumsuzluklar 2020'de kalır. 2021 yılında umut, sağlık ve sevgiyle sevdiklerimizle huzur içinde geçirmemizi temenni ediyorum.

SAĞLIK VE BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ŞUKRANLARINI SUNDU

Bu salgın sürecinde canla başla çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu ve belediye çalışanlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.

FETHİ SEKİN'İ ANDI

İzmir'de terör örgütü PKK'nın adliyeye yönelik saldırısına kahramanca karşı koyan ve hayatı pahasına olası faciayı önleyen polis memurumuz Fethi Sekin'in şehadetinin yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.

GÖRME ENGELLİLER HAFTASINA DEĞİNDİ

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası. Tüm görme engelli kardeşlerimizin haftasını tebrik ediyor sağlık diliyorum.

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Başta yerel basınımız olmak üzere fedakarca çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

“YARGI KARARINA SAYGI DUYARIZ”

Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. Zehirli Atık ve Dolum Tesisi ile kök hücre ve sağlık konusunda yapılacak bir tesisin kıyaslanmasına anlam veremiyorum. İçinde kan olan hiçbir üretimde tıbbi atık söz konusu olmaz. İlaç firması değil, yerli ve milli Plazma Üretim Tesisi çevreye zarar verecek noktada değil. Bunu çevre mühendislerine sorarak öğrenebilirsiniz. Adaletin kestiği parmak acımaz. Yargının kararına saygı duyarız.”

 

YORUM YAP