Gökçe; “Tek isteğimiz hedefimize ulaşmaktır”

Gökçe; “Tek isteğimiz hedefimize ulaşmaktır”

7.10.2019 12:15:25

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe hafta sonu oynanan ve 1-0 galip geldikleri Trakya derbisi sonrasında bir açıklama yaparak durum değerlendirmesinde bulundu ve 2. Lig yolunda hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 galip geldikleri Silivrispor maçının ardından bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe; “Silivrispor maçı oldukça zorlu ve çekişmeli bir şekilde oynandı. Her iki takım da sezon başında yeni bir takım bundan dolayı bir takım oyunsal aksaklıklar gözlerden kaçmıyor. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda gerek Çatalcaspor'umuz, gerekse de Silivrispor için daha bir takım olma yolunda olacaklardır. Eksiklikler göze çarpıyor ben değerli futbolseverlerden biraz daha sabır bekliyorum.

“HER İKİ TAKIMDA KAZANMAK İÇİN MÜCADELE ETTİ”

Çatalcaspor olarak zorlu Silivrispor maçından aldığımız 3 puana çok sevindik. Müsabakanın ilk yarısında Çatalcaspor ve ikinci yarının son 20 dakikasında da Silivrispor baskılı oynadı. Bizim için maçın gidip geldiği dakikalarda oldu ama son düdükle birlikte sahadaki 3 puan bizim hanemize yazıldı.

“RABBİM BİZLERİ MAHCUP ETMESİN”

Kendi sahamızda aldığımız 3 puan için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık Silivri maçı geride kaldı ve önümüzdeki diğer maçlara odaklanmamız lazım. Bir İzmir deplasmanımız ve ki bu bizim için çok çok daha önemli. İnşallah bu maçı da kayıpsız geçerek ilçeye dönmek istiyoruz. Sezon başında koyduğumuz 2. Lig hedefi için canla başla çalışıyoruz. İlçemizdeki sporseverlerden daha fazla destek bekliyoruz. Ayrıca tribünler yeteri kadar dolmuyor ve sayıyı da az buluyoruz. Daha fazla desteğe ihtiyacımız var. İnanın ki bizim yerimizde olmak isteyen birçok il ve ilçe var. bizim bütçemizden çok daha büyük bütçelerle mücadele eden ilçeler var ve onlar da bizler gibi hedefler koyarak yollarına devam ediyorlar. Özellikle spor bu şehrin temel taşlarından birleştirici gücüdür. Tek isteğimiz hedefimize ulaşmaktır ve bu hedefte 2. Ligdir. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

MESUT ÜNER'E TEŞEKKÜR

Başta bizlere olan ve güveni ve desteği ile maçlarımıza gelerek yanımızda olan Belediye Başkanımız Mesut Üner'e teşekkür ederim. Birlikte sporda ilçemize çok katkı sağladık. İnşallah belediye başkanlığında daha da fazla yapmasını temenni ediyorum ve yapacağına da canı gönülden inanıyorum.

AMATÖR KULÜPLERE DESTEK MECLİSTEN GEÇTİ

Ayrıca bugün gerçekleştirdiğimiz belediye meclisimizde getirdiğimiz önergede ilçemizin amatör kulüplerimize destek bütçesini meclisimizden geçirdik. Bu desteğin belediye meclisinden geçmesini sağlayan Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP