Gökçe; “Çatalcaspor’umuz hedefine varacaktır”

Gökçe; “Çatalcaspor’umuz hedefine varacaktır”

17.01.2020 09:19:37

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Her şey Çatalca ve Çatalcaspor için, geleceğimiz ve gençlerimiz için, tüm ilçe kenetlendi taraftarıyla bir bütün ve çok daha güçlü bir Çatalcaspor için varız” dedi.

 

Hafta sonu çıkacakları İstanbul deplasmanında Sultanbeylispor ile karşılaşmaya hazırlanan Çatalcaspor'da Başkan Hasan Gökçe oldukça kesin açıklamaların altına imza attı. Başkan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Çatalcaspor kurumsal bir markadır. Yıllardır yaptığımız disiplinli çalışmalar neticesinde Çatalcaspor'umuzu Türkiye'de değerli bir marka haline getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kulübümüzün nerelerden nerelere geldiğini tüm spor camiası çok iyi bilir. Her zaman çalıştığımız hocalarımızın raporları doğrultusunda adımlar atarız. Kadromuzda kimler kalacak kimler gidecek bu konu tamamen hocamızın inisiyatifindedir, yönetime sunduğu raporlar bizim için önemlidir. Kulübümüzün yararına olacak her talebi ve attığımız her adıma dikkat ederiz. İnşallah grubumuzda daha üst turlara çıkmak için gayretlerimiz sonuna kadar devam edecektir.

 

Kulübümüzden izin isteyen her oyuncumuza kolaylıklar sağladık. Tabii bunda hocamızın raporları da önemlidir. Kulübümüze yıllardır gerçek anlamda emeği geçen birçok oyuncumuz oldu ve hepsiyle de helalleşerek ayrıldık. Yollarımızı ayırdığımız tüm futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz. Şuanda da bir kaç oyuncumuzla yollarımızı ayırdık ve kadromuza yeni ve güçlü isimler kattık aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldin diyoruz.  

 

Önümüzde Sultanbeyli maçımız var. Şimdi bizim için en önemlisi bu maçı kazanmaktır. Bu önemli deplasmandan da 3 puanla döneceğimize inancım sonsuz. Cahit hocamız ve ekibi çok güzel işlere imzalar atarak çalışmaktadırlar. Kulübümüzün çıkarlarını düşünerek bir takım bütünlüğünde yekvücut halindeler. Çatalcaspor tam bir ekip ruhu içinde ve tamamen birbirine kenetlenmiştir. Sayın Belediye Başkanımız Mesut Üner bizlere olan güvenini ve desteğini her ortamda göstermektedir. Çatalcaspor'umuz hak ettiği yere gelecektir. Teknik ekibimi ve futbolcu kardeşlerimi gayretlerinden dolayı yönetimim ve şahsım adına tebrik ediyorum. Her şey Çatalcaspor için, hem taraftarlarımızdan ve hem de halkımızdan desteklerini esirgememelerini bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP