Gazi öğrencilerinin Akıl Oyunları başarısı

Gazi öğrencilerinin Akıl Oyunları başarısı

11.01.2020 11:23:03

Gazi İlkokulu öğrencileri, ilkokullar arasında düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nda gösterdikleri başarı sonucunda neredeyse tüm dereceleri kaptı.

 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı ilkokullar arası Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Piri Mehmet Paşa İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Turnuvaya katılan öğrencileri İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Şube Müdürü Osman Kesici de yalnız bırakmadı. Ay ve Kesici, öğrencilere turnuvası öncesi başarı dileğinde bulundu. 

Gazi İlkokulu öğrencileri, düzenlenen turnuvanın ilk gününde gösterdikleri üstün başarı soncunda ilçe derecelerin çoğunu kaptı. Turnuvanın ilk gününde; Mangala oyununda 4-E sınıfı öğrencisi Rukiye Acem ilçe birincisi, Pentago oyunda 4-E sınıfı öğrencisi Oğuzhan Kandemir ilçe birincisi, Q-Bitz oyununda 4-E sınıfı öğrencisi Ecrin Merve Sevim ilçe ikincisi ve Equilibrio oyununda 3-D sınıfı öğrencisi Şevval Kara ilçe dördüncüsü oldu.

Gazi İlkokulu Müdürlüğü, gösterdikleri üstün başarılarından dolayı öğrencilerini, sınıf öğretmenleri Aytekin Yıldız ve Mustafa Turan'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAP