Eyüboğlu; Kısa süreyi iyi değerlendirmeliyiz

Eyüboğlu; Kısa süreyi iyi değerlendirmeliyiz

29.06.2020 09:48:11

Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu'ndan ilk antrenman öncesi samimi açıklamalar yaptı. Eyüboğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi sürecinde aldığı her karara saygı duyduklarını belirterek zor bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Eyüboğlu “Pandemi sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlara saygı duymak lazım. Bu süreç kolay bir süreç değil. Devletimizin de bu süreci güzel yönettiğini düşünüyorum. Federasyonumuz da bu süreçte aynı kararı daha önce de almıştı zaten. Ligin bu şekilde temsil etmek kimseyi tatmin etmeyecekti. Herkesin bir emeği var. 6 hafta kalmış. Daha erken bir karar verebilirdi. Sonuçta TFF'nin verdiği karara herkes saygı duyacak” ifadesini kullandı.

 

PLAY-OFF'U İSTİYORUZ

Pandemiden önce iyi form grafiği yakaladıklarını hatırlatan Eyüboğlu “Şansımıza iyi bir çıkış yakaladığımız bir süreçte pandemi ortaya çıktı. Hızlı bir şekilde yeniden hazır hale gelmemiz lazım. Ligi Play Off potası içinde tamamlamak ve bu heyecanı taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz.” Dedi.

 

Liglerin yeniden oynanması yönünde alınan karara değinen Eyüboğlu “80 kulübe biz de dahil olmak üzere maçların oynanmaması için ıslak imzayla dilekçe verdik. Yaşadığımız süreçte kulüpler birliği başkanı olarak Volkan Can da bu süreçte büyük hizmetler vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler de bu süreçte en iyi sonucu elde etmek için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 İBRAHİM KESKİN

YORUM YAP