Esen, mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor

Esen, mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor

4.06.2020 09:26:24

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ilçe yöneticileri ile birlikte Danamandıra, Sayalar, Çayırdere ve Beyciler Mahallelerine çıkarma yaptı.

 Yaşanan salgın nedeniyle köy ziyaretlerine ara veren CHP Silivri İlçe Örgütü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte İlçe Başkanı Berker Esen önderliğinde Danamandıra,  Sayalar, Beyciler ve Çayırdere Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen CHP Silivri İlçe Örgütü temsilcileri; mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinledi. İlçe Başkanı Berker Esen'in taleplere yönelik çözümleri dile getirdiği ziyaretler sırasında İBB ile bölgeye yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında vatandaşa bilgi verildi.

BEYCİLERDE ARITMA TESİSİ İNCELENDİ

Ayrıca Başkan Esen ve yönetimi Beyciler Mahallesi ziyareti esnasında İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Beyciler Dere Islahı çalışmalarını ve Beyciler İSKİ Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Danamandıra, Çayırdere ve Sayalar'da ise İBB'nin devam eden çalışma alanlarını gezen Başkan Esen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

YORUM YAP