El birliği ile sorunlar çözüme kavuşturuldu

El birliği ile sorunlar çözüme kavuşturuldu

13.04.2021 09:41:01

Okul yönetiminin girişimleri, eğitim gönüllülerin de desteğiyle Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu'nun ısınma sorunu çözüme kavuşturuldu.

Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu'nun yıllardan beri süregelen ısınma problemini el birliği ile çözüldü. Okul Yönetiminin girişimleri sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği, Mahalle Muhtarımız Ferhan Gülan'ın, Okul bağışçısı Haydar Ali Öztaş'ın, mahalle esnafları Emrah Gören'in ile Ramazan Yaman'ın emek ve destekleri ve Okul Aile Birliğimizin imkanları, öğrenci velilerinden Zülfü Bayramoğlu'nun emeği ile eskiyen pvc ve camlar değişti. Bunun yanı sıra işlevini yitiren kazan beyni genleşme tanķ, petek vanaları, hava purjörleri, soğuk su boruları değişti, hidrofor arızası giderildi. Petek temizliği yapılarak okul binası sıcak bir eğitim yuvasına dönüştü.

Okul Müdürü Ertan Özkan, “Ustalarımızın emeğine, maddi ve manevi destek verenlerin gönüllerine sağlık. Ortaköy'de her zaman sıcak, sağlıklı ve samimi bir eğitim ortamı olacak. Okulumuz adına herkese çok teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP