Sağlam, Silivri örnek olmalı

Sağlam, Silivri örnek olmalı

13.04.2021 09:41:48

Avcılar Cihangirspor 2.Başkanı Güray Sağlam Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın amatör spor kulüplerinin belediyeye olan borçlarını silerek emsal bir davranışta bulunduğunu belirterek amatör spor kulüplerinin bu desteklerle ayakta kalacağını söyledi.

Amatör spor kulüplerinin bin bir güçlükle ayakta kalmaya çalıştığını ifade eden Sağlam “Belediyelerin mutlak surette belediyelere desteği gerekiyor. Çünkü bu işe gönül verenler de maddi sıkıntılar içinde. Pandemiden dolayı işlerin durumu malum. Bundan dolayı yerel yönetimlere sporun her türlüsüne destek verme çağrısında bulunuyorum.” Dedi.

“BELEDİYEMİZDEN DE BÖYLE BİR ÇALIŞMA BEKLİYORUM”

Bu anlamda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ilçelerindeki amatör spor kulüplerinin Silivri Belediyesi'ne olan borçlarını silmesini kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Sağlam şöyle konuştu “Bir spor adamı olarak çok hoşumuza gitti. Bizim belediyemizden de böyle bir çalışma bekliyorum. Bu iş gönül işi. Silivri Belediyesi'ne de örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar hepimizin çocukları. Pandemiden dolayı zaten spor kulüplerinin geldiği nokta ortada. Bütün yükü spor kulüplerinin sırtına yüklememek lazım. Bu konuda da yerel yönetimlerden spor kulüplerimize karşı daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.”

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP