Eğitim İş’ten kahvaltılı öğretim yılı açılışı

Eğitim İş’ten kahvaltılı öğretim yılı açılışı

9.09.2019 15:04:55

Eğitim İş Silivri Temsilciliği, yeni 2019-2020 öğretim yılı açılışını kahvaltılı organizasyonla yaptı.

Eğitim İş Silivri Temsilciliği, geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğini 7 Eylül 2019 Cumartesi günü Soyaslan Şömine Restoran'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
Yeni 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi Eğitim İş üyeleri bir araya gelerek yeni üyelerle tanıştılar ve kaynaştılar. Sendikanın Silivri Temsilcisi Hasan Okan ve yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarını keyifli bir kahvaltı organizasyonunda ağırladı, emekli olan eğitimcilere verdikleri hizmet dolayısıyla teşekkür plaketleri sunuldu ve sendikaya yeni üyeler kazandırıldı.
Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Oğuz Akkaş, Ufuk Özdemir, Özer Yapaz ve Fikret Durmaz'ın da aralarında bulunduğu Eğitim İş Şube yönetimi de Eğitim İş Silivri Temsilciliğinin kahvaltı organizasyonuna katılarak ilçe yönetimini onurlandırdılar.

OKAN: EMEKLİ OLAN ARKADAŞLARIMIZA SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM
Eğitim İş Silivri Temsilcisi Hasan Okan, yönetim kurulu üyelerini davet ederek başladığı konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “Hepiniz hoş geldiniz. İhtiyarları yollayacağım için hem çok sevinçliyim, hem çok üzgünüm çünkü ağabey dediğim tek kişiyi uğurlayacağım. Şimdi yalnız kaldım. Emekli olan Mehmet Şenel ve Mümtaz Canlıca'ya bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluk diliyoruz.

“BÖYLE BİR EKİBİN BAŞKANLIĞINI YAPMAKTAN ÇOK GURUR DUYUYORUM”
Bize mekânını açan ve çok büyük jest yapan Burhan Soyaslan'a çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve siz üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İki yıl içerisinde 4.'lükten 2.'liğe yükseldik. Hepinizle gurur duyuyorum. Böyle bir ekibin başkanlığını yapmaktan çok gurur duyuyorum.
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, değerlerine sahip çıkan, çağdaş, bilime inanan, okullarında uygulamaya çalışan insanlarız. Bu ekiple gurur duyuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Eğitim İşli'siniz.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Bizi bugün yalnız bırakmayan Şube Yönetimime, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Erdal Aslan'a katılımları dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.”

ŞENEL'E PLAKETİNİ ESKİ ÖĞRENCİSİ TAKDİM ETTİ
Emekliye ayrılan Eğitim İş'li eğitimcilerden Mehmet Şenel'e teşekkür plaketini eski öğrencisi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan takdim etti. Aslan, “Aranızda bulunmaktan mutluluk duydum. Davet için Hasan Okan hocama çok teşekkür ediyorum. Mehmet hocam öğretmenliğe başladığımda yanımdaydı, ben de onun ayrılığında yanında olmak istedim. Kendisi ağabeyimiz, büyümüzdür. Büyük emek verdiler. Şahsım ve eğitim camiası adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

ŞENEL: BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Duygusal anlar yaşayan Şenel, “37 Yıldır Silivri eğitimine emek verdim. Silivri, eğitim açısından güzel bir yer. Veda etmiyorum. Her zaman birlikte olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında sizlere başarılar diliyorum.” sözlerini paylaştı.
Emekliye ayrılan Mümtaz Canlıca'ya teşekkür plaketini Eğitim İş Silivri Temsilcisi Hasan Okan takdim etti.

Sendikaya mekânını açan, Burhan Soyaslan'a sunduğu destek dolayısıyla plaketle teşekkür edildi.

Eğitim İş'li eğitimciler, etkinliğin ilerleyen saatlerinde aileleriyle birlikte keyifli bir gün yaşadı.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP