Eğitim-İş: Silivri ve öğretmenler adına gurur duyduk

Eğitim-İş: Silivri ve öğretmenler adına gurur duyduk

15.12.2017 09:44:03

Eğitim-İş Silivri Temsilciliği, 2017 Yunus Nadi Ödülünü alan şair-yazar İhsan Tevfik'i, plaket ve çiçek sunarak, tebrik etti.

Eğitim İş Silivri Temsilciliği, “Gözleri Muhacir” adlı şiir kitabıyla 2017 Yunus Nadi Şiir Ödülünü alan şair-yazar İhsan Tevfik'i okulunda ziyaret ederek kutladı. Şube Başkanı Hasan Okan'a, Yasin Agin, Ersan Süngü ve Erol Bulut eşlik etti.

OKAN: SİLİVRİ VE ÖĞRETMENLER ADINA GURUR DUYDUK
Şube Başkanı Hasan Okan, eğitim camiasında adeta deniz feneri gibi gördükleri, edebiyat alanındaki başarılarıyla gurur duydukları şair-yazar İhsan Tevfik'in 2017 Yunus Nadi Ödülünü tebrik etti. Silivri'ye kazandırdığı bu büyük ödül, öğretmenlere yaşattığı onur ve gurur için kendisine plaket ve çiçek sunarak teşekkür etti. Okan ve beraberindeki eğitimciler, İhsan Tevfik'in başarısının daim, okuyucusunun bol olmasını ve daha nice eserlere imza atmasını diledi.
İhsan Tevfik, “Silivri Eğitim-İş sendikamıza ve değerli öğretmen arkadaşlarıma incelikli tavırlarından ötürü çok teşekkür ederim. Yunus Nadi ödülü, elbette sadece bana değil şahsımda silivri'ye verilmiştir.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP