Dünya Çevre Günü’nü böyle kutladılar

Dünya Çevre Günü’nü böyle kutladılar

11.06.2018 12:08:39

Turgut Reis İlkokulu'nun minik çevrecileri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü bahçelerini yaza hazırlayarak kutladı. 

Turgut Reis İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Güler Karagöz'ün rehberliğinde Dünya Çevre Günü'nü şiirler okuyarak değil, bahçelerini yaza hazırlayarak kutladı. İlgili, duyarlı, çalışkan ve çevreci olarak yetiştirilen minikler, bahçelerinin temizlik ve bakımını yaptı, civcivlerini beslediler.

KARAGÖZ: İŞTE GERÇEK ÇEVRECİLER
Sınıf Öğretmeni Güler Karagöz, “İşte gerçek çevreciler. Dünya Çevre Günü'nü şiirler okuyarak değil, bahçemizde çalışarak kutladık. Civcivlerimizi besledik, bahçemizi yaza hazırladık.” paylaşımında bulundu.

CAN, TEBRİK VE TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Hakan Can, “Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre bahçede toprak işleriyle uğraşan çocukların problem çözme yeteneklerinin daha çok geliştiği, sosyal konularda becerilerinin daha yüksek olduğu, okuma ve yazmada, matematik işlemlerinde bahçe işleriyle uğraşmayanlara göre daha başarılı oldukları rapor edilmiştir. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Öğrencilerimize bahçede toprakla uğraşma fırsatını veren 3/A sınıfı öğretmenimiz Güler Karagöz'ü ve canla başla bahçesine sahip çıkıp, bakımını yapan 3\A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, bir yandan da okulumuzu güzelleştirdikleri için teşekkür ederiz.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP