Sevginar Sali

CHP ve MHP köylerde, AK Parti merkezde

Sanki herkes biraz kendi sahalarında seçimlere ısınmayı tercih ediyor gibi… AK Parti’nin seçim çalışmalarını gözümün önünden geçiriyorum da merkez ve Selimpaşa, ha bir de Kavaklı belki, hadi Gümüşyaka’yı da ekleyin (oradan asıl bomba yakında gerçi) dışında bir alan faaliyetini anımsayamadım. Yerel siyasetçilerin mevcudu korumakla genel seçimlerde yetindiği algısı hissediliyor. CHP ve MHP’nin seçim çalışmalarını kamuoyuyla etkin bir şekilde paylaştığı dikkat çekerken, AK Parti seçmenle iletişimine dair ayrıntıları ortaya koymuyor; seçmenle ilişkisi hakkında tutuculuk var yani… CHP ile MHP, "Biz ne yaşarsak her şey ortada” edasında, AK Parti "Aramızda kalsın daha iyi…” diyor.
Bir şey kamuya mal olduktan sonra biliyorsunuz üzerine söz söyleyen, fikir üretenlerin sayısında da ciddi bir artış gözleniyor. CHP ve MHP’yi bu açıdan daha cesur olarak değerlendirebiliriz. Cesaretleri muhalefet olmalarından mı kaynaklanıyor, iktidar kararlılıklarından mı tartışılır. Siyasetteki tecrübelerine dair şıkkı da ekleyin ne olur, ne olmaz…

EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Biz siyasete odaklanmışken günün bombası dün Emniyetten geldi… Silivri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin'in görev yeri değişti. Geldiği günden beri onun da istediği buydu zaten. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol Şube Müdürü Haydar Özdemir Silivri’nin yeni İlçe Emniyet Müdürü oldu.
Gidene de gelene de en önemlisi Silivri’ye; Hayırlı olsun!

SATARKEN TANTANA, ALIRKEN SUKUNET!
Şurayı da burayı da derken; Silivri Belediyesi Özcan Işıklar döneminde ciddi bir kamulaştırma gerçekleştirdi. Belediyeye yer kazandırma konusunda azımsanmayacak bir başlık açtı Işıklar ve bu işi sevdi anlaşılan, üzerine ilaveler yaptıkça daha da hevesleniyor. Emlak kralı kimliğini abartmasında temsil ettiği kurum açısından bir sakınca yok her halde. Yaptığı pazarlıklar mülk sahiplerinin tadını tuzunu kaçırsa da Silivri’ye değer kattığı görüşünde uzlaşabiliriz sanıyorum.
Silivri büyüyor, değişiyor bunu gelişimle, desteklememiz çok önemli.

NİCE MUTLU YAŞLARA
Kulis Başkanımız Mutlu Memiş’in doğum günü bugün. Güzel ailesi, eşi, evlatları ve tüm sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum kendisine. Yeni yaşınızda her şey gönlünüzce olsun! İyilikler ve güzellikler içinde yaşayın inşallah...

EĞİTİM SEMİNERİ
14 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 11.30’da Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda "Hayvanlardan insanlara geçen hastalıklar” konusunda bir eğitim programı gerçekleştirilecek. Halkımız davetlidir.

YORUM YAP