CHP’den Ağrılılar Derneği’ne ziyaret

CHP’den Ağrılılar Derneği’ne ziyaret

18.11.2021 09:26:21

CHP İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri, Meclis Üyeleri Fevzi Arslan'ın düzenlediği programda Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Muhsin Çil, yönetim ve üyeleriyle buluştular.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı temsilcileri Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde, Meclis Üyeleri Fevzi Arslan'ın düzenlediği organizasyonla, hemşerileri ile bir araya geldi.

ESEN, SAMİMİ EVSAHİPLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

“Samimi karşılamaları ve hoş sohbetlerinden dolayı dernek başkanımıza, yönetimine ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Berker Esen, yapılan görüşmelerin ardından “Çalışıyoruz kazanacağız” motosu ile görüşmelerini özetledi.

GÜNDEMİ VE BEKLENTİLERİ KONUŞTULAR

İlçe Başkanı, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyesi Fevzi Arslan Dernek Başkanı Muhsin Çil ve üyeleri ile gündeme dair istişarede bulundular, parti çalışmalarını aktarıp, görüş alışverişi gerçekleştirdiler.

ARSLAN: PARTİ TEMSİLCİLERİMİZİ DERNEĞİMİZDE AĞIRLAMAKTAN MEMNUN KALDIK

CHP Meclis Üyesi Fevzi Arslan, “İlçe Başkanımız ile parti temsilcilerimizi Derneğimizde hemşerilerimiz ile birlikte ağırlamaktan mutluluk duyduk” diyerek, partisinin toplumun her kesimine yönelik hassasiyet ile siyasi çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği mesajını verdi.

 

YORUM YAP