Çatalca’da Sertan Güriz ve oyunculara güven tam

Çatalca’da Sertan Güriz ve oyunculara güven tam

13.12.2018 09:52:50

Sezon başından beri aldığı sonuçlarla ilçenin ismini en iyi şekilde temsil eden Çatalcaspor'da yönetim ve Başkan Hasan Gökçe takımın hocasına ve oyuncularına güvenlerinin tam olduğunu ve hafta sonu oynayacakları Kırşehir maçından da galibiyetle ayrılarak ilçeye lider olarak döneceklerine inandıklarını belirtti.

Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor Başkanı Hasan Gökçe ve Başkan Vekili Lokman Naroğlu kısa zamanda bölgenin evladı Çatalcaspor ve Çatalca halkıyla özdeşleşen Sertan Güriz hoca ve sportif direktör Hasan Türkyılmaz ilk yarının son maçı öncesinde durum değerlendirmesinde bulundular. Başkan Hasan Gökçe, Başkan Vekili Lokman Naroğlu ile birlikte Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz ortaklaşa yaptıkları değerlendirmede; “Hocamıza ve tüm kadrodaki oyuncularımıza güvenimiz tamdır. İnşallah Kırşehir deplasmanından puanlarla döneceklerdir. Sertan hocamız sezon başından beri aldığı kararlarla lig tecrübesini ortaya koymuştur. Çatalcaspor için tam bir takım olduk diyebiliriz. Güzel yarınlara uzun vadeli projelerle hocamızla çalışacağız. Önümüzde bir Kırşehir maçı var. Grubumuzda lider konumda olan Kırşehir Belediyespor oldukça önemli bir maçımız var.

“KENDİMİZE GÜVENİYORUZ BAŞARACAĞIZ”

Kırşehir takımı grubumuzda oynadığı maçların ardından topladığı 29 puanla lider. Bizde aynı maç sayısında 26 puan toplamayı başardık. Hedefimize ulaşabilmek adına bu maçı kesinlikle kazanıp üç puanı hanemize yazdırmak zorundayız. Bu zorlu maçtan alacağımız puan veya puanlarla ligin ilk yarısını bitirip ikinci yarıya daha bir umut dolu başlayabileceğiz. Başta da belirtiğimiz gibi tüm oyuncu kadromuza, Sertan Güriz hocamız ile birlikte teknik heyetimize, malzemecisinden masörümüze, taraftarımızdan-halkımızdan ve spor basınımıza kadar herkes inanmış bir durumda. Sezon başında yola çıktığımızda yalnız yürümeyeceğimizi biliyorduk. Emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bütçe olarak fazla açılmadan, ayağımızı yorganımıza göre uzatarak ilerliyoruz. Hafta sonu Kırşehir deplasmanında futbol şansı yanımızda olsun ve ilçeye neşeli ve keyifli dönelim” dediler.

YORUM YAP