Kasarcı, Sözümüzün eriyiz

Kasarcı, Sözümüzün eriyiz

25.04.2024 09:18:48

TFF 2. Lig için Play-Off oynama hakkı kazanan Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı değerlendirmesinde, “Sezon başı sevenlerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligde uzun vadeli hesaplarını tutturan Silivrispor'da keyifler yerinde. Hafta sonu oynanan ve 2-0 galibiyetle sonuçlanan Bornova maçının ardından bir değerlendirmede bulunan Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Sözümüzün eriyiz, sezon başı verdiğimiz kararların ne denli doğru ve yerinde olduğunun kanıtladık. Bizlere gönül verenler, sevenlerimiz, yanımızda olan kim varsa bu sevince ortaktır. Kulüp başkanımız ve yönetimimizle birlikte tutturduğumuz hedefler gelecek için yatırımdır.

HERKESE TEŞEKKÜRLER
Zorlu bir lig serüveni yaşadık. Ligin ilk maçında aldığımız farklı yenilgi bizleri sadece üzmüştü ama biz bu yolun sonunun aydınlığından emindik. Geldiğimiz noktada grubumuzu lider tamamlayan Karaköprü Belediyespor'a 2. Ligde başarılar dileriz. Hak ettiler ve karşılığını aldılar. Ayrıca içerde ve deplasmanda liderden puanlar almanın huzuru da var bizde. Hiçbir maçımız kolay geçmedi Play-Offlar da öyle olacak. Hak edenin kazandığı maçlar olsun. Hiçbir yan etkinin şaibenin bulaşmadığı maçlar oynayalım. Verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Dilerim yeni sezonda da aynı hedeflerimiz olsun. Bizlerin yanında olan herkese teşekkürler" dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP