Çağrıbey’e velilerinden büyük ilgi ve katkı

Çağrıbey’e velilerinden büyük ilgi ve katkı

17.11.2016 13:42:20

Çağrıbey Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin yıl içindeki ilk organizasyonuna veliler yoğun katılımlarıyla  iyi  bir katkı sunarak birlik beraberlik ve dayanışmalarını kuvvetlendirdi.

İlçemiz güzide okullarından olan, akademik başarılarının yanı sıra okul-veli dayanışmasıyla da dikkat çeken ve iyi bir örnek oluşturan Çağrıbey Ortaokulu veli ve yöneticileri dün Silivri Öğretmenevi'nde kahvaltıda buluştu. Oktay Erden Başkanlığında, Derya Küçük'ün Başkan Yardımcılığında, üyeleri; Kader Özgüler, Aynur Kara, Ayşen Aydos, Elif Alpaydın, Emine Gezici, Nalan Sütırmak, Necla Tekin, Onur Yılmaz, Tülay Çetiner, Aysun Özvarnalı, Filiz Yıldırım ve Yonca Can Taylan'dan oluşan yeni Okul Aile Birliği okula katkı sunmak adına düzenlenen ilk organizasyonu dün gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu kahvaltı programında Okul Aile Birliği ve okul velilerini Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, Müdür Yardımcıları Mehtap Ballı ve Ali Haydar Şirin de yalnız bırakmadı. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke de katılanlar arasındaydı.
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Derya Küçük ve üyeleri, konuklarını kapıda karşılayarak kendileriyle yakından ilgilendi.
Tahmin edilenden daha yoğun bir katılımın olması, salonun kapasitesini zorlarken, okula sağlanan destekten dolayı yüzler güldü.

KÜÇÜK, İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ VE DÜZENLENECEK KERMESE DESTEK BEKLENTİLERİNİ İFADE ETTİ
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Derya Küçük, yaptığı açılış konuşmasında gösterilen yoğun ilgi ve sunulan güzel katkılarla birlik ve beraberliklerinin bu sene istikrarla devam edeceğini ve verimli çalışmalara imza atabileceklerini söyledi.
Küçük, okulun spor salonun ikinci katında küçük bir atölye kurduklarını ve burada veliler tarafından hediyelik bazı ürünler hazırladıklarını anlattı. Aralık ayında bu ürünlerin kermeste satışa sunularak okula destek sağlanacağını belirten Derya Küçük, evlerinde çeşitli materyaller bulunduran velilerden destek beklentilerini açıkladı. Bu kermesin öncesinde yemek kermesinin de düzenleneceğini paylaşan Derya Küçük, katkı sunan ve sunacak olanlara teşekkür ederek sözü Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya'ya bıraktı.

DEMİRKAYA, KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, velilerin büyük ilgilerinden ve katılımlarından doyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Demirkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Böylesine yoğun ve ciddi katılımınız için çok teşekkür ederiz. Sizlerin desteği olduktan sonra başaramayacağımız bir şey yok.

“DAHA İYİ EĞİTİM ORTAMLARI OLUŞTURMA HEDEFİNDEYİZ”
Çocuklara daha iyi eğitim ortamları sağlamak için büyük bir çaba içindeyiz. Bu anlamda da sizlerin desteği bizleri çok mutlu ediyor. Bu konuda hep şanslıydık.
Okul Aile Birliği'nde çalışmak gönül işidir. Geçen sene büyük bir özveriyle çalışan Kadriye ve Melike hanımlara çok teşekkür ediyorum. Yeni üyelerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum. Eminim ki aynı çaba sürecektir. Her şey çocuklarımız için. Bu yolda beraber olmamız, dayanışma içinde olmamız çok önemli. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. İyi ki geldiniz.”


Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, Okul Aile Birliği eski üyelerinden Kadriye hanım ve Melike hanıma okula sundukları katkı ve verdikleri emekler için çiçek sunarak teşekkür etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki EHLİYET DOLANDIRICILARINA DİKKAT!
Sonraki » STEM

YORUM YAP