Çağrıbey’den ortaokula muhteşem veda

Çağrıbey’den ortaokula muhteşem veda

1.06.2016 09:57:58

Çağrıbey Ortaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunları, Eser Diamond Hotel'de geçtiğimiz günlerde okul müdürlüğünden bağımsız olarak Derya Küçük tarafından düzenlenen organizasyonla ortaokul anılarına bir yenisini ekledi. Muhteşem bir mezuniyet eğlence gecesiyle ortaokul anılarını taçlandıran öğrencileri, bazı öğretmenleri ve velileri yalnız bırakmadı. Havuz başında bir araya gelen Çağrıbey mezunları şıklıklarıyla göz kamaştırırken, aile ve öğretmenlerine de gurur dolu anlar yaşattılar.

KÜÇÜK: GELECEK HEPİMİZE MUTLULUKLAR GETİRSİN
Derya Küçük'ün organize ettiği gece kendisi tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Küçük, konuşmasında teşekkür ederek şu sözlere yer verdi: “Bu güzel yolculukta çocuklarımızın elinden tutan siz değerli öğretmenlerimize, okulumuzun tüm çalışanlarına, yaptığımız etkinliklerden her zaman desteğini esirgemeyen sınıf annelerimize ve tabi ki de çocuklarımızın arkalarında duran annelerine binlerce kez teşekkür ediyorum.
Sevgili çocuklar, Mustafa Kemal'in yıllar önce gönderdiği gibi sizler de birer kıvılcım gibi gidiyorsunuz ama elbette birer alev olarak döneceksiniz. Sizler ayrılık adına el sallarken geride kalan bu büyük aile Çağrıbey Ortaokulu başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecek. Omuz omuza gülüp oynadığınız can gibi, tek yürek, tek bilek olduğunuz arkadaşlarınız, öğretmenleriniz artık gitme vakti. Hepinizin yolu açık olsun. Bu güzel gecenin unutulmaması dileğiyle gelecek hepimize mutluluklar getirsin. Herkese iyi eğlenceler.”
Derya Küçük'ün konuşmasının ardından öğrenciler teker teker dilek balonları ve cüppeleriyle sahneye çıktılar. Öğretmenleri ve sınıf anneleriyle birlikte fotoğraf çektirerek bu mutlu anlarını ölümsüzleştirdiler. Ardından mezuniyet pastası marş eşliğinde kesildi. Maytaplar yakılarak dilek balonları gökyüzüne coşku içinde salındı. Konfeti ve volkan eşliğinde kepler havaya fırlatıldı. Heyecan, coşku ve mutluluğun doruğa ulaştığı gecede müzik eşliğinde danslar edildi. Yaklaşık 220 kişilik grup 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenini unutulmaz anlar eşliğinde kutladı. Öğretmenleri, öğrenci ve velilerine tebrik etti, öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dilediler. Veliler de ortaokul boyunca çocukları üzerinde büyük emekleri olan öğretmenlerine teşekkür etti.


Renginar SALİ

YORUM YAP