Öğretmenler, İtalya’da eğitim aldı

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Öğretmenleri, Erasmus+ Projesi kapsamında İtalya’nın Brescia kentinde iki farklı eğitim kurumunda eğitim aldı.

“Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerimizdir”

AK Parti Grup Sözcüsü Celalettin Yazıcı da Eyüpsultan'da gerçekleşen okul müdürüne yönelik saldırıyı kınadı.

Bora Balcıoğlu: Yeni bir Silivri rekoru daha kıracağız

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, selefi ile borç yükü tartışmalarına cevaben iddiasını yinelerken, siyasi başarısına dikkat çekip “Bizler halkımızın takdiri ve güveniyle Silivri tarihinin en yüksek oyunu aldık. En geniş de meclis grubunu oluşturduk. Gururla söylüyorum, Silivri tarihine geçtik. Verdiğimiz sözleri yerine de getireceğiz. Allah'ın izniyle hiçbir şüphem yok ve 5 yıl sonra seçim günü geldiğinde de halkımızın takdir ve güveniyle yeni bir Silivri rekoru daha kıracağız” ifadelerini kullandı.

Fen Lisesi öğrencileri İtalya’da

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fem Lisesi Öğrencileri Erasmus+ Projesi ile İtalya’ya gitti.

Komisyon önergesi Haziran’a kaldı

Muhalefetin, Belediye borçlarının tespiti için meclis üyelerinden komisyon oluşturulması önergesi Haziran Meclisine kaldı.

“Öğretmenlerimiz, sadece bugünün değil, yarının da mimarıdır”

Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın öğrencisi tarafından katledilişi Silivri Belediye Meclisinde de yankı buldu. CHP’nin eğitimci meclis üyesi Ebru Akgün Pekel konuyla ilgili söz alarak şunları söyledi: “Unutmayalım ki öğretmenlerimiz, sadece bugünün değil, yarının da mimarıdır. Onlara sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aydınlanmanın, bilimin ve eğitimin yolunda görevi başında hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi, yakın bir zamanda kaybettiğimiz okul müdürü İbrahim Oktugan hocamızı saygı rahmet ve minnetle anıyorum.”

Eğitimciler bir araya gelerek şiddeti protesto etti

Eğitim Sen, Eğitim İş ve Hürriyetçi Eğitim Sen Silivrili eğitimciler, Uğur Mumcu Meydanı’nda bir araya gelerek eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti protesto etti ve MEB’i önlem almaya davet ettiler.

SPOR

,

Başarıdan başarıya koşuyorlar

Silivri Karate Kulübü sporcuları, Kocaeli’nde düzenlenen İller Arası Karate Ligi’nde yeni başarılara imza attı.

Karate’de yeni başarılar

Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Mehmet Faruk Ceyhan ve Enes Zafer Şimşek, İller Arası Karate Finalinde, Genel Klasmanı 1’inci ve 2’nci olarak tamamladı.

Ergün, Silivrispor her şeyin en iyisini hak ediyor

Silivrispor’un sportif tarihinde birçok ilke imza atan teknik patronu Özgür Ergün kendisine inanan ve destekleyen herkese teşekkür etti.