Sevginar Sali

Başkan Yardımcıları ve görev dağılımı tamam...


Ayhan Otlatıcı ile Emine Tarin, Bora Balcıoğlu ve Hasan Solak’tan sonra Mehmet Has, Silivri Belediyesi’nin yeni dönem başkan yardımcıları arasında adını yazdırdı. Belediyedeki son görev dağılımına göre Başkan Yardımcılarına bağlanan birimler şöyle:
Bora Balcıoğlu Başkan Yardımcısı– Bilgi İşlem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü.
Hasan Solak Başkan Yardımcısı– Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü.
Ayhan Otlatıcı Başkan Yardımcısı– Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü.
Emine Tarin Başkan Yardımcısı – Hukuk İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü.
Mehmet Has Başkan Yardımcısı (Koordinatör) – Planların hazırlanması, 18. Madde uygulanması, mahalle-merkez-muhtarların talepleri, mahalle planları yapılması, İBB ile plan süreçleri, kamulaştırma, tescilli yapılar, Silivri projeleri, kamu kuruluşlarıyla ilişkileri, kentsel dönüşüm ve üniversite projeleri.
Hayırlı olsun!

SARIGÜL, YARIN SİLİVRİ’YE GELİYOR
CHP’nin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İBB Başkan Adayı olan Mustafa Sarıgül’ün Çarşamba günü Silivri’de olması bekleniyor. Sarıgül’ün, Silivrililere seçimlerde kendisine verdikleri destek için teşekkür mahiyetinde düzenleyeceği programda CHP İlçe Başkanı ve yeniden seçilen Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya geleceği öğrenildi.

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ BENZETMESİ VE AK PARTİ
Seçim sonrası çok enteresan değerlendirmeler gündeme gelebiliyor. Geçen gün bir misafirim vardı AK Parti’deki gelişmeleri anlatırken; "Metin Karakaş, Hüseyin Turan ve Kaynarcalar Bermuda şeytan üçgeninden* Silivri’nin kurtulması lazım yoksa bu iktidar uçağı burada hep yere çakılır” dedi… İl Başkanlığı, İlçe Başkanı ve yönetimine ikinci bir şans vermekte sakınca görmedi. Görmesi için de bir sebep yok zaten ortada. Tahir Sert’in teşkilat ve diğer aday adaylarına kendisine seçimi kazandırmadıkları için yönelttiği eleştiriler, suçlamalar çok yersiz. Sert, bu seçimi kazanacağına inanıp insanları çalıştırmak için oylarını almak adına ikna edecekti. Kimse onu desteklemek mecburiyeti ve onun için çalışmak zorunda olmadığını ortaya koydu. Ben yine söylüyorum AK Parti Silivri’de içinde bulunduğu koşullara göre çok bile iyi oy aldı… AK Parti’de önemli bir beklenti var; Dilek Demiral’ın başka isimlerin vesayetinden kurtulup dik bir duruş sergilemesi ile ilgili… O iş de öyle oldum veya yaptım demekle olmaz zaten. Bunu kendisinden bekleyenlerden daha çok Demiral’ın istediğine de şüphe yok. Ama bu teşkilatın geçmişini ve bu süreçte yapılan ile yer alan insanlar yok sayılarak çok sağlam bir yere varılamaz. Zaman ve sağduyu pek çok sorunun üstesinden gelme konusunda yardımcı olacaktır. İnsanların beklentilerini, sahip oldukları duruma göre ayarlamasında her zaman büyük yarar var… Bermuda şeytan üçgeni : ))
* Bermuda (Şeytan) Üçgeni, Atlantik Okyanusunda çok sayıda uçak ve geminin kaybolduğu, eskiden manyetik olduğu sanılan fakat günümüzde bir okyanus akıntılarının etkisiyle oluşan bir doğalgaz kaynağına ev sahipliği yaptığı düşünülen alanın olduğu bölgenin adıdır.

YORUM YAP