Altınkök: İnsanlar çok bunalmış

Altınkök: İnsanlar çok bunalmış

10.11.2017 10:54:22

Yeni bir partiye ihtiyaç ve İYİ Parti'ye kamuoyunun ilgisini yorumlayan Silivri Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Altınkök, “İnsanlar mevcut siyasi yapıdan çok bunalmış, yorulmuş İYİ Parti'yi bir umut ışığı olarak görüyorlar” derken önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek çalışmaların takvimini Hürhaber okuyucuları için paylaştı.

İYİ Parti Silivri İlçe Kurucu Başkanlığı görevi Salı günü İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'an aldıktan sonra çalışmalara başlayan Mustafa Altınkök yönetimini oluşturmak ve parti merkezi için arayışlara başladı.

11 KASIM'DA İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI
11 Kasım 2017 Cumartesi günü İstanbul İl Başkanlığı açılışının gerçekleştirileceğini belirten Altınkök, devam eden süreçte Silivri İlçe merkezi için arayışlarının kesinlik kazanacağını ekledi.

İLÇE YÖNETİMİ NE ZAMAN KESİNLEŞTİRİLECEK?
İlçe yönetimini oluşturmaya yönelik girişimlerinin startını verdiğini aktaran İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı, “Söyleyecek sözü, destek sunmak isteği olan herkese kapımız açık.
İlçe siyasetimize baktığınızda insanların belli dönemlerden sonra bir kenara itildiğini görüyorsunuz. Bu ayrıştırma, ötekileştirmeyi gereksiz ve yanlış buluyorum. 1 hafta, 10 gün içinde ilçe yönetimimiz belirlenir. Bizimle birlikte olmak isteyen, destek sunmak arzusunda olan kimseye kapıları kapatmayız” dedi.

NASIL BİR İYİ YÖNETİM OLUŞTURULACAK?
Kadın ağırlıklı, eğitimli, genç, işinde başarılı, çevresi tarafından sevilen, ülkesine hizmet etmek isteyen isimlerden oluşan kadrolar ile ilçe yönetimi oluşturma gayreti içinde olduklarını ifade eden Altınkök, “Siyasete ivme ve yenilik katmak için geliyoruz” şeklinde konuştu.

ALTINKÖK: İNSANLAR ÇOK BUNALMIŞ
Yeni bir partiye ihtiyaç ve İYİ Parti'ye kamuoyunun ilgisini yorumlayan Altınkök, “İnsanlar mevcut siyasi yapıdan çok bunalmış, yorulmuş İYİ Parti'yi bir umut ışığı olarak görüyorlar. Çok güzel tepkiler aldık. İnşallah her şey bundan sonra çok daha iyi olur” dedi.

MUSTAFA ALTINKÖK KİMDİR?
1967 Silivri doğumlu. Doğru Yol Partisi Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. Simge Emlak Gayrimenkul İnşaat'ın sahibidir. Emlak Pazarlama Ofisi (EPO) markasının kurucusudur. Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Derneği Silivri İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. Gazete ve internet haber sitelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

EĞİTİM DURUMU
• Teknik meslek lisesi mezunu.
• Avrasya (AKDEM) emlak müşavirleri kursu
• Sertifika press (emlak satış uzmanlığı kursu)
•Mortgage brokerliği kursu.
• Gayrimenkul Uzmanlık Kursu.

STK GÖREVLERİ
İstanbul Ticaret Odası Üyesi (İTO), Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Üyesi (TÜGİK), Trakya Yönetici Ve İş Adamları Derneği Üyesi (TRYİAD), Selimpaşa Kalkınma Koop üyesi. (S.S.SELİMPAŞA KAL.KOP ), Selimpaşa Mahalle Platformu kurucu üyesi (SMP), Silivri emlak müşavirleri ve komisyoncuları derneği başkanlığı.(SEMDER)
Sevginar SALİ

YORUM YAP