Alipaşa Fethi Erkoç öğrencileri, Barış Manço'yu unutmadı

Alipaşa Fethi Erkoç öğrencileri, Barış Manço'yu unutmadı

17.01.2020 13:43:45

Alipaşa Fethi Erkoç İlk ve Ortaokulu öğrencileri, sanatçı Barış Manço'nun aramızdan ayrılışının 21. yıldönümünde kendisini şarkılarıyla andı.

 Alipaşa Fethi Erkoç İlk ve Ortaokulu'nda sanatçı Barış Manço'nun aramızdan ayrılışının 21. yıldönümü dolayısıyla Barış Manço şarkılarından oluşan Karaoke Yarışması düzenlendi. Karaoke Yarışması'na 101 kişilik okulda 14 yarışmacının katıldığını söyleyen Okul Müdürü Özkan Budak, yarışmada alkış düzeyini ölçen desibel metre ve jüri heyetinin puanlaması sonucunda 1. olan öğrencinin belirlendiğini ifade etti.

Yarışmada ipi göğüsleyen öğrenciler Yeşim Karaçoban ve Rama Abdullah 'Yaz Dostum' adlı şarkıyla 1. olurken, ödüllerini Okul Müdürü Özkan Budak takdim etti. Budak, yarışan diğer öğrencilere ve jüri heyetine teşekkür etti.

Barış Manço'nun hem sanatçı duruşu ve hayatın birçok alanında insana dokunmuş işler yapmış olması bizim için unutulmaması gereken bir rol model  olarak kalması anlamına geldiğinin altını çizen Budak,bu vesile ile Barış Manço'yu yeni nesillere anlatmayı görev edindiklerini de sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

YORUM YAP